Παρασκευή 8 Ιουνίου 2007

e-tipos.com

Γράφει και γράφεται για σένα


Όταν ο "ΕΤ" ξεκίνησε τις διαφημίσεις του στην τηλεόραση για να διαφημίσει αυτή την τόσο extravaganza αλλαγή, φαντάστηκα κι εγώ οτι θα είναι κάτι το ξεχωριστό απο τα τετρημένα. Καλά έκανα. Η εφημερίδα, είναι η ωδή στην γοητεία, στην ομορφιά, στην καλαισθησία. Καλοσχεδιασμένη, ωραία γραφικά, καλό στήσιμο, όλα τέλεια καθώς και το μπικίνι (κορίτσια). Βέβαια εξυπηρετεί μόνο αυτά. Γιατί είναι το μοναδικό που έχει. Θα συμφωνήσω με την άποψη ενός δημοσιογράφου της LiFo κάποιου επονομαζόμενου "pitsirikos" ο οποίος λέει το εξής για την εφημερίδα. "Πολύ όμορφη εφημερίδα, με πρωτότυπο σχεδιασμό. Τα άρθρα της εφημερίδας δεν διαβάζονται με τίποτα - επιτέλους κάποιος πήρε χαμπάρι πως οι πολίτες δεν διαβάζουν εφημερίδες και έβγαλε μια εφημερίδα/αξεσουάρ."
Εγώ για να πω και την αλήθεια τον ελεύθερο τύπο τον διάβασα online, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τον αγοράσω απλά, περνώντας απο το περίπτερο κοίταξα και το γενικότερο σχεδιασμό. Τα άρθρα του όντως δεν διαβάζονται. Κρίμα και η Γιάννα (η αγγελοπούλου - δασκαλάκη καλέ) έκανε πολύ καλή προσπάθεια αλλά, της βγήκε ξινή. Τι να πεις. Τίποτα δεν θα πεις. Κάποια πράγματα τα κρατάς και τα "κυκλοφορείς" επειδή αποτελούν ωραιότατο αξεσουάρ. Απλά να προσέχουμε τα παπούτσια μας, επειδή με αυτό συνδυάζεται η εφημερίδα ουτως ώστε να είναι ασορτί.

Θα γράψω και το παρακάτω καθώς με έκανε και γέλασα, απο το ίδιο άτομο, στην ίδια εφημερίδα.
"Το Σάββατο ο "Ελεύθερος Τύπος" προσέφερε στους αγοραστές του ένα σακουλάκι με σπόρους λουλουδιών. Τις επόμενες μέρες θα προσφέρει δυο τσουβάλια καστανόχωμα, χρωματιστές ζαρντινιέρες και οικολογικό λίπασμα - στο τέλος των προσφορών θα έρθει στο σπίτι σας ένα αρθρογράφος της εφημερίδας με μια τσάπα και μια τσουγκράνα, για να περιποιηθεί τα άνθη σας" by pitsirikos.