Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

Ζέστη, ρεύμα και Θεσσαλονίκη. (Μάχη με το χρόνο) upd

Είναι 16:10 και μόλις κόπηκε το ρεύμα στη περιοχή μου. Μου αρέσει που εγώ χαιρόμουν που δεν κόβεται σε εμένα το ρεύμα. Άντε καλά. :)
Τέλος πάντων, θα σας αφήσω κάπου εδώ αν είναι, καθώς το laptop μου έχει μπαταρία αλλά δεν κρατά και για πάντα αυτήν η μπαταρία. Οπότε για να το έχω σε περίπτωση ανάγκης σας αφήνω. Θα τα πούμε λίαν συντόμως, υπομονή απο όλους και σε όλους. Παροδικά είναι όλα αυτά, θα περάσουν και όλα θα επανέλθουν στο κανονικό τους πάλι.

Ζέστη, ρεύμα και Θεσσαλονίκη. (Μάχη με το χρόνο)

Σήμερα το πρωί περίπου στις 12 κόπηκε το ρεύμα και ενώ ήμασταν στη σχολή και γράφαμε. Όχι πως άλλαξε κάτι δηλαδή απλά, κόπηκε το ρεύμα .Δεν υπάρχει κάποιο κλιματιστικό το οποίο να σταμάτησε να λειτουργεί και όλα αυτά. Μετά απο λίγο και αφού είχα βγει απο την αίθουσα που γράφαμε άκουσα πως είχαν καεί τρεις υποσταθμοί της ΔΕΗ περιφερειακά στην πόλη και είχε πάρει φωτιά το Σεϊχ Σου. Το τελευταίο με το δάσος πρέπει να ήταν μπαρούφα καθώς γυρνώντας απο τη Σίνδο και κοιτάζοντας προς τη Θεσσαλονίκη δεν είδα καμία φωτιά στο δάσος. Τέλος πάντων.
Γνωρίζαμε όμως οτι ΟΛΗ η Θεσσαλονίκη δεν έχει ρεύμα εκτός απο το κέντρο, κάτι που ήταν αλήθεια. Επιστρέφουμε λοιπόν στη Θεσσαλονίκη και ως εκ του θαύματος το μισό κέντρο μένει χωρίς ρεύμα. Πριν απο λίγο που γυρνούσα σπίτι έμαθα οτι τελικά κάηκε και ο υποσταθμός της ΔΕΗ στο καυταντζώγλειο. Έτσι λοιπόν μια υπέροχη μέρα συνεχίζεται, με τη ζέστη να είναι αρκετά ανεβασμένη, το ρεύμα να μην υπάρχει και ο κόσμος στην πόλη να μην μπορεί να δροσιστεί.
Ευτυχώς εγώ στην περιοχή μου είμαι δύο τετράγωνα απο τη ΔΕΗ κεντρικής Θεσσαλονίκης και ο δικός μας σταθμός ρεύματος δεν κάηκε και έτσι έχουμε ρεύμα. Βοήθειά μας λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε πότε θα έρθει το ρεύμα πάλι (στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη).
Υπομονή παιδιά, κακοτυχία είναι θα περάσει. Και προσοχή στις φωτιές.

I'm dreamin' of


I'm dreaming:
> of an easier life
> of a city much more anthropocentric
> of being able to choose what i like
> of having to work withouth the anxiety of not having a job the next day
> of DREAMING!!!

I know that dreams do not come true most of the times (maybe never) but i will keep on dreaming.
In my dreams and my imagination i can be whoever i want, imagine whatever i want, be someone else, be me, be the one i want to and will be in the future. Dreams give you hope, give you the pleasure of happiness, give you the power to go on and continue trying to achieve something bigger, better, stronger!!!
Why stop dreaming? Nope. Not for me.



Subscribe Free
Add to my Page