Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Online Again

Να'μαι πάλι πίσω. Μετά απο μια μικρή διακοπή λόγω ανωτέρας βίας. Σας έλλειψα βρέ;
Λόγω προβλημάτων επειδή άλλαξα τηλεπικοινωνιακό πάροχο και μπήκα σε ιδιόκτηκο δίκτυο εκτός ΟΤΕ είχα αυτά τα μικρά προβληματάκια τα οποία ευτυχώς έχουν λυθεί (σχεδόν).

Πάμε τώρα να σχολιάσουμε και να πούμε.
Αρχικά να πώ για το δρώμενο που θα γινόταν στις 12 στη γειτονιά μου με αυτούς που θα κάναν grafiti. Το αποτέλεσμα είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ (συγνώμη κι όλα). Καλή η σκέψη του δήμου αλλά έλεος. Τι είναι αυτό το πράγμα. Για τα υπόλοιπα dj set κλπ δεν ξέρω καθώς δεν ήμουν στη γειτονιά μου εκείνη την ώρα.

Για τις εκλογές δεν θα πω κάτι. Ότι ήταν να γίνει έγινε. Πιστεύω οτι πρέπει να είναι καλό το οτι μπήκε και άλλο κόμα στη βουλή (ΛΑ.Ο.Σ) θα το δούμε στην πράξη.

Απο εκεί και πέρα. Μετά απο πολύ καιρό είχα εμπειρία και πάλι με τον ΟΣΕ. Τον αγαπημένο μας ΟΣΕ. Μια τρομερή εταιρία. Πρότυπο.

Το οτι ο ΟΣΕ ξεκίνησε προαστιακό και στη Θεσσαλονίκη το γνωρίζετε; Βέβαια, βέβαια, πηγαίνει μέχρι τας Σέρρας και μέχρι τη Λάρισα.
Βέβαια, βέβαια. Γιατί σου λέει, η κιουρία εκ Θεσσαλονίκης δεν μπορεί χωρίς τον προαστιακό της. Τον είχε και πρίν και δεν μπορεί πλέον. Τέλος πάντων. Ας πούμε οτι είναι καλό που μπήκε, που εγώ δηλαδή δεν κατάλαβα ποια η χρησιμότητά του. Άλλαξαν τα δρομολόγια όλα ΠΑΛΙ και έχουν τρελές καθυστερήσεις πάλι. Καλώς ορίσατε σε μια καινούργια εποχή. Στην εποχή που ο ΟΣΕ μας θυμίζει το παρελθόν. Ναί, είναι η νέα εποχή στις σιδηροδρομικές επικοινωνίες. Ε, ρε σκότωμα που θέλουν όλοι. Τι μπέρδεμα έχει να πέσει με τα εισιτήρια στους σταθμούς που δεν λειτουργούν και το τραίνο απλά σταματά να αφήσει και να πάρει κόσμο. Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορεί να είστε κύριοι εκεί κάτω; Ανάθεμα το σχεδιασμό σας γαμώτι.

Αλλά, εσείς ταλαιπωρήστε...