Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

Φωτιά στην Κρανιά Ολύμπου στη Λάρισα



Φωτιά ξεκίνησε πριν απο λίγα λεπτά στην Κρανιά ολύμπου στη λάρισα. Εγώ βλέπω τη φωτιά απο το χωριό μου (τη βεράντα του σπιτιού μου) και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη αν είναι μεγάλη ή μικρή σε μέγεθος και τι πρόκειται να γίνει. Ξέρω πάντως οτι η περιοχή απο εκεί πίσω που καίγεται δεν είναι και η πιο εύκολη στο να τη διαβεί κανείς. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στατιστικά έχουν περάσει ήδη 5 πυροσβεστικά και δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει. Να τονίσω οτι είναι βράδυ και φυσάει αέρας. Όχι πολύ δυνατός αλλά φυσάει.
Η περιοχή εκεί επάνω λέγεται Οξιά και έχει δέντρα κέδρους, βελανιδιές και χαμηλή βλάστηση. Το αν έχει δρόμους και τέτοια δεν ξέρω. Πάντως ξέρω οτι καίει και πρέπει σιγά σιγά να κατεβαίνει προς τα κάτω αλλά απο την πίσω πλευρά του βουνού όπου και ξεκίνησε. Η αιτία ακόμη είναι άγνωστη σε εμένα (ακόμη).

Το πορτοκαλί φώς που φαίνεται στις φωτό είναι η φωτιά. Δεν φαίνεται πολύ καλά καθώς είναι τραβηγμένο απο κινητό. Αν υπάρχουν νεώτερα θα ανεβάσω εδώ.

Καλό μήνα σε όλους εύχομαι με λιγότερες φωτιές.

Fire in Krania of Larissa in mount Olympus now. Air is blowing but not that strong and fire-fighters are already in the region of the fire to fight. Till now there isn't anything else to right about. As soon as i am going to have more information i will put it online.

Δεν υπάρχουν σχόλια: