Πέμπτη 19 Απριλίου 2007

Το τρέντι θα σφυρίξει 3 φορές!

Αφού ξεκινήσαμε με το λεωφορείο να πάμε στην παράσταση (τίτλος της στον τίτλο του post), βγαίνοντας στην παραλιακή το 3 άρχισε, να περνά το γνωστό δρόμο. Το θέαμα είναι αυτό της φωτό. Με έναν ήλιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ να δύει και, με έναν ουρανό πεντακάθαρο. Η φωτο είναι τραβηγμένη μέσα απο το λεωφορείο γι'αυτό και κουνημένη. Αλλά πολύ απολαυστική.
Συνεχίζουμε...
Ακολουθούν φωτογραφίες απο το τέλος της παράστασης καθώς κατά τη διάρκεια δεν ήθελα να κάθομαι να βγάζω.






Τίτλοι τέλους...

Ο κόσμος που ήταν στην αίθουσα. Στην αρχή δεν φαινόταν πως θα γεμίσει τόσο πολύ. Νόμιζες οτι θα παραμείνει άδειο μέχρι το τέλος αλλά, μέχρι το τελευταίο κουδούνι, είχε γεμίσει όλη η αίθουσα σχεδόν.




Έχω τραβήξει και κάποια βιντεάκια, τα οποία δεν μπορώ να ανεβάσω επειδή "παίζουν" κάποια προβλήματα τα οποία και θα λύσω και θα τα ανεβάσω για να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τί γινόταν. Πάντως είναι μια παράσταση που αξίζει να τη δει κανείς. Παρόλο που υπάρχουνε σημεία μέσα στην παράσταση που δεν θα σας ενθουσιάσουν, υπάρχουν και σημεία που δεν θα μπορείτε να σταματήσετε να γελάτε. Είναι μια απολαυστική επιθεώρηση που αξίζει κανείς να δει, μη σκεφτόμενος πως το εισιτήριο κοστίζει €25 το κανονικό και €18 το φοιτητικό. Είναι πολύ ακριβά και δεν ξέρω αν σε όλα τα θέατρα οι τιμές κυμαίνονται εκεί γύρω. Πάντως είναι πολύ ακριβό.
Pour conclure... είναι μια παράσταση που μπορεί να είναι ακριβή αλλά, θα περάσετε καλά και θα γελάσετε πολύ.
Καλή σας απόλαυση...


Συμβουλή: ΜΗΝ πάρετε σάντουιτς απο το κυλικείο.