Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Mirch Indian Take Away & Delivery @ Μοναστηράκι

Θέλετε να μιλήσουμε για ινδικό take away;  Ας το κάνουμε.

Επισκεφθήκαμε το Mirch. Ινδικό και πάρτο μακρυά (a.k.a. take away  :-p ). Είναι ένα κατάστημα στο Μοναστηράκι, στην Ερμού (προς Θησείο) για το οποίο θα είμαι σύντομος, λιτός και απέριττος. Δεν είμαι Ινδός, δεν γνωρίζω απο ινδική κουζίνα οπότε δεν θα μπώ στη διαδικασία να το κρίνω ιδιαιτέρως στο φαγητό του. Προφανώς θα ήταν λάθος μου να το κάνω.

Πήγαμε στο μαγαζί το οποίο είναι μικρό, είναι άνετο παραδόξως και είναι ωραίο. Η κουζίνα είναι ανοιχτή οπότε μπορείς να βλέπεις το φαγητό όταν ετοιμάζεται. Γευστικά είναι ωραίο, και σαν εξυπηρέτηση μείναμε ευχαριστημένοι. Το θέμα είναι το εξής. Όταν ακούς ότι ένα μαγαζί είναι για take away, σκέφτεσαι ότι θα είναι και καλό στις τιμές του. Το εν λόγω κατάστημα ΔΕΝ είναι φθηνό για την κατηγορία στην οποία τοποθετείται. Δεν μπορείς μια μερίδα φαγητό για πακέτο να την χρεώνεις τόσο πολύ.


Οπότε επειδή δεν έχω πολλά να πω καθότι δεν είμαι ειδικός στην Ινδική κουζίνα και κρίνω μόνο σαν επισκέπτης και σαν καταναλωτής που αρέσκεται στις γεύσεις της χώρας αυτής, θα σας πω να πάτε γιατί το μαγαζί είναι ωραίο, οι γεύσεις του είναι καλές, ετοιμάζονται γρήγορα και θα σας αρέσει αλλά, να είστε υποψιασμένοι, θα σας φανεί τσιμπημένο, κάτι που δεν είναι και ότι καλύτερο.



Καλή σας όρεξη παρόλα αυτά και αν διαφωνείτε ή συμφωνείτε, ενημερώσετέ μας κι εμάς.



Θα το βρείτε:
Ερμού 109, Μοναστηράκι, Αθήνα.
τηλ: 2103239759
http://www.mirch.gr

Τα κορυφαία τραγούδια μου για το καλοκαίρι του 2013 (μην σου πω και το χειμώνα).

Walking On Air - Anise k feat. Snoop Dogg & Bella Blue
Wake Me Up - Avicii

Watching Over You - Dimension-X & Claydee

On Your Name - Dino MFU feat. Slick Beats

Gypsy Heart - Playmen & Hadley

Blurred Lines - Robin Thicke T.I. & Pharell


και επίσης, κλασσικό και αγαπημένο

Besame Mucho - Cesaria Evora.


Τα ακούς για να "ταξιδεύεις" και να νιώθεις ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει.