Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Είπες κάτι; Δεν κατάλαβα

Εδώ τα καλά τσιμπούκια...



Κι άλλο

Ελληνική πραγματικότητα | It sucks


Εντάξει λοιπόν, το οτι έχουν επιστρέψει όλοι πίσω στην πόλη και οι διακοπές σιγά σιγά τελειώνουν για την πλειοψηφία των κατοίκων αυτό είναι γνωστό. Για κάποιους βέβαια σε λίγο ξεκινάνε και για άλλους απλά συνεχίζονται. Τεσπα. Ας προχωρήσω.
Επιστρέφοντας λοιπόν όλοι όσοι πήγαν διακοπές πίσω ξεκίνησαν πάλι τα κλασσικά τους. Η καθημερινότητα ξεκίνησε να επανέρχεται και οι διακοπές να γίνονται μια καλή και δροσερή ανάμνηση.
Εντάξει όλα μέχρι εδώ. Είναι λογικό να λές οτι δεν θέλεις να ξεκινήσεις δουλειά, να κάνεις το ένα, το άλλο, οτιδήποτε έχει σχέση με την ζωή σου πριν τις διακοπές. Αλλά ρε παιδιά για χαλαρώστε λίγο. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να βιώσουν αυτό που λέμε και εννοούμε διακοπές χρόνια ολόκληρα και όλοι αυτοί που πήγαν δηλαδή γιατί παραπονιούνται; ΕΕΕΕΕ;;;;

Και το άλλο; Άντε και γυρίσατε, εντάξει. Να μας πείτε που πήγατε και πως περάσατε και τι κάνατε αλλά, αυτό το "αφήστε το μυαλό σας πίσω εκεί που ήταν, στην ανεμελειά και την ξενιασιά, πίσω στο νησί, να τριγυρνά στις παραλίες και μην το αφήνετε να έρθει πίσω". Χαλαρώστε ρε. επιστρέψατε ανανεωμένοι και όλα σας φταίνε; Γιατί να μην γυρίσει και το μυαλό και όλα πίσω και να ξεκινήσετε πάλι με άλλη διάθεση όμως, πιο φρέσκοι, πιο ζωντανοί, πιο, πιο, πιο... πολύ.
Γιατί να μην είμαστε όλοι πιο ευδιάθετοι, πιο χαρούμενοι και πιο έτοιμοι για νέες εμπειρίες μέσα στην πόλη αλλά, να είμαστε ξυνισμένοι και να μην έχουμε όρεξη για τίποτα; Για χαλαρώστε λίγο λέω εγώ.

Αυτά είναι τα λόγια κάποιου που έχει περάσει καλοκαίρια που πήγε διακοπές και καλοκαίρια που δεν πήγε. Και στα μεν και στα δε μετά ήταν το ίδιο.

Φιλικά,
Grigsgr