Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Cafe Pizza Volcano @ Νέοι Πόροι Πιερίας

Υπάρχουν κι αυτές οι διαδρομές για φαγητό που κάνεις με τους φίλους σου όταν έχετε όρεξη και θέλετε να βγείτε. Παρέα, όμορφη διάθεση και όρεξη για παραλία. Όρεξη για βόλτα, καλό φαγητό, ήρεμο περιβάλλον και περατζάδα απο δίπλα για να χαλαρώνει και το μάτι.

Σε μια τέτοια βραδιά λοιπόν, πήγαμε στη πιτσαρία (άσχετα τι γράφει το μαγαζί) Volcano. Καθίσαμε, χαιρετήσαμε γνωστούς που υπήρχαν εκεί και ξεκινήσαμε να επιλέξουμε τι θα φάμε. Αφού το τραβήξαμε αρκετά μιας και δεν έχει μικρό κατάλογο το μαγαζί, επιλέξαμε. Πήραμε μια πίτσα (νομίζω ήταν σπέσιαλ ή η σπεσιαλ του μαγαζιού και ένα καλτσόνε αντίστοιχης λογικής). Αυτά τα δύο για μια παρεά 3 ατόμων.

Η πίτσα και το καλτσόνε παραδόξως, φθάσανε αρκετά γρήγορα μιας και το μαγαζί είχε ήδη εξυπηρετήσει τον μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών οπότε, δεν υπήρχε μεγάλη ουρά απο πίτσες για να παρασκευαστεί και να ψηθεί. Έφθασαν αχνιστά και μυρωδάτα, τόσο ωραία που το μόνο που ήθελες να κάνεις ήταν να τα πάρεις μπροστά σου και να αρχίσεις να τρώς. Κάθε μπουκιά ήταν και νέος πειρασμός γεύσης. Έκρηξη απόλαυσης με το που έμπαινε το κομάτι στο στόμα σου και δεν ήθελες να σταματήσεις να τρώς. 

Στο συγκεκριμένο μέρος, είναι απο τα μαγαζιά που ξέρεις ότι θα φας καλή πίτσα και όλα αυτά τα σχετικά. Ο κατάλογός του είναι μεγάλος, αρκετά είδη πίτσας, καλτσόνε, μακαρονάδες. Θα σου αρέσει πολύ αν βρεθείς προς εκείνα τα μέρη, και σίγουρα θα σου αρέσει και ο χώρος που θα καθίσεις, μιας και είναι δίπλα στην παραλία με το αεράκι να σε φυσάει, δροσερά και ήρεμα. Ότι χρειάζεσαι δηλαδή για να περάσεις καλά. Απόλαυσε τις φωτογραφίες και αν βρεθείς προς τα εκεί, πήγαινε σίγουρα! Αρκεί να σου αρέσει η πίτσα και να βρείς να καθίσεις. 

Το μαγαζί θα το βρείτε: 
Νέοι Πόροι Πιερίας
Ποσειδώνος 66
τηλ: 2352044225