Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

Greek Elections 2007 - Γκρικ ΤιΒι - Γκρικ Souvlaki


Έχει τώρα μια εβδομάδα που αυτός ο έρμος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε οτι οι εκλογές θα γίνουν στις 16 του μήνα. Εντάξει, το δέχομαι
> οτι θα τρέχω στο χωριό μου για να ψηφίσω,
> οτι θα πρέπει να στηβαχτώ με όλους τους υπόλοιπουw στο τραίνο για να φτάσω έως εκεί και να γυρίσω καθώς για εμένα δεν πληρώνει ο ελληνικός λαός τα μεταφορικά μου για να πάρω τη λιμουζίνα,
> οτι θα καθυστερήσει η χρονιά στη σχολή να ξεκινήσει και έχουμε και δυο εξεταστικές να δώσουμε,
> οτι θα κωλοβαράμε ακόμη περισσότερο.
Αυτα τα δέχομαι, είναι κλασσικά πλέον και τα κάναμε πάντα. Γιατί πρέπει όμως ΣΕ ΚΑΘΕ εκπομπή να βλέπω πολιτικούς οι οποιόι υπερασπίζονται το δίκιο του πολίτη φυσικά, ΤΙ ΑΛΛΟ μπροστά στις κάμερες. Και άντε, τους βλέπω, γιατί πρέπει να είναι συνεχώς οι ίδιοι; Ευτυχώς στο μαγαζί που δουλεύω έχουμε την TV ανοιχτή και τον ήχο κλειστό και έτσι δεν ακούμε τι λένε. Και ευτυχώς που υπάρχει το ΣΚΑΙ που δεν δείχνει τέτοια πράγματα και το STAR που δεν ασχολείται με αυτά καθώς επίσης και τα τοπικά, Βεργίνα και Cosmos τα οποία παίζουν cartoon. Ας περάσει ο καιρός γρήγορα να τελειώνουμε με τις εκλογές. Το καλό είναι πως επειδή είναι στο καπάκι μετά τo καλοκαίρι ή αλλιώς elliniko kalokairi, δεν θα καταλάβουμε χριστό. Ευτυχώς. Έκανε και κάτι καλό, σωστο και χρήσιμο κάποιος απο όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν και θυμάμαι.

Μέσα απο όλα αυτά να πώ οτι.
- Το ΣΚΑΙ το βλέπουμε επειδή δεν δείχνει εκλογές ΣΥΝΕΧΩΣ όπως οι υπόλοιποι αλλά δεν το βλέπουμε επειδή τρώμε και δείχνει ζωήφια να κάνουν οτιδήποτε - δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.
- Η Θεσσαλονίκη αρχίζει να γεμίζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και πάλι. Που ήταν όλος αυτός ο κόσμος; Κολάζομαι κάθε μέρα στο μαγαζί. Τι να κάνεις.
- Η ΔΕΘ πλησιάζει και απορώ εγώ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ την έκθεση με την κύρια είσοδό τους κλειστή απο τα "Έργα του ΜΕΤΡΟ"; (Ελπίζω να προσέξατε τα ομοιοματικά)
- Στην Crepa Land αυτό το Σ/Κ και το επόμενο το ξενυχτάμε και την κυριακή μας περιμένει το πλατανίτσι να κάνω επιτέλους το πρώτο μου μπάνιο επειδή έχω δυο μήνες να νιώσω τη θάλασσα.
- Κάτι πρέπει να κάνουμε με την υγρασία.
- Ένα ευχαριστώ στην Άννα που με θυμόταν απο το μαγαζί και με σταμάτησε στο δρόμο για να μου πει όλα τα καλά λόγια που μου είπε για τον τρόπο που δουλεύω. Σε ευχαριστώ Άννα μου.
- Ένα μεγάλο χαμόγελο στις σκέψεις που κάθε πρωί μας κάνουν και με κάνουν να χαμογελώ.

Αυτά προς το παρόν και καλή επάνοδο σε όλους όσους επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Αυτά τα τύπου "κρατήστε την αίσθηση των διακοπών όσο περισσότερο μπορείτε" είναι tres banale και πολύ Passe πλέον, Παιδιά μπείτε μετά τις διακοπές σας δυναμικά στην καθημερινότητα με άλλη διάθεση και κέφι και αλλάξετέ τα όλα.