Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

Τι συνέβη | Τι μάθαμε | Τι γνωρίζουμε | Τι ζούμε

-Χτές το βράδυ ένας μεθυσμένος χτυπούσε το περίπτερο που βρίσκεται στην Εγνατία με αριστοτέλους έξω απο το σουβλακιρντί. όταν έφτασα εγώ είχε έρθει η αστυνομία και τον μάζευε για τον τμήμα. Καημένε φοιτητή.

- Μέσα στην εβδομάδα (δεν θυμάμαι τη μέρα) έξω απο την Crepa Land στη Γούναρη (Ναυαρίνου) μια ομάδα απο πέντε άτομα όρμηξε σε ένα αγόρι έτσι στο ξεκάρφωτο και χωρίς λόγο και ένας πήγε να τον δαγκώσει στο λαιμό αλλά ευτυχώς γλίτωσε ενώ η γκόμενα του παιδιού είχε τρομοκρατηθεί.

-Κλήση στην ελληνική αστυνομία την ημέρα που έγινε το πιο πάνω συμβάν. Ακούγεται ένας τόνος και απαντά η γραμμή και ακούω το εξής κορυφαίο "όλες οι γραμμές μας είναι κατειλημμένες, βρίσκεστε σε γραμμή προτεραιότητας, παρακαλώ περιμένετε". Αυτό άκουγα όταν κάλεσα στο 100, άμεση δράση.

-Τελειώσανε σχεδόν την πεζοδρόμηση της ναυαρίνου (Γούναρη)

-Οι εξεταστικές συνεχίζονται

-Οι καινούργιοι φοιτητές έχουν έρθεοι πλέον στην πόλη και μάλιστα σχεδόν όλοι. Γειά σου Μόλυ και Στάθη απο χαλκίδα.

-Τα έργα για το μετρό συνεχίζονται, ενώ στον ΟΣΕ όπου είναι και ο αρχικός σταθμός βρήκαν αρχαία τα οποία απο οτι κατάλαβα τα εξαφάνισαν για να συνεχιστεί το σκάψιμο.

-Θα ανοίξει κατάστημα Public στη στοά Χίρς στην αριστοτέλους

-Τα 42α Δημήτρια είναι γεγονός και πολλές και αξιόλογες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην πόλη

-Απο την παραλία της Θεσσαλονίκης - την οποία ο δήμος έκλεισε για ανακατασκευή - θα παραδωθεί ένα πρώτο κομμάτι της σε περίπου 3,5 μήνες απο τώρα. (δήλωση του δημάρχου στο ΣΚΑΙ)

-Οι ναρκομανείς χρησιμοποιούν λεμόνι για τη δόση τους (δεν το γνώριζα αυτό). Για τι πράγμα όμως το χρησιμοποιούν; Ξέρει κανείς;

-Η τσιμισκή επανήλθε στα κανονικά της. Ναι. Στις 3 τα ξημερώματα σάββατο βράδυ έχει μποτιλιάρισμα.


Και η ζωή συνεχίζεται. Έχουν γίνει πολλά περισσότερα απο όλα αυτά που γράφω πιο πάνω αλλά δεν τα ενθυμούμαι. Μήπως πρέπει να αρχίσω να τα σημειώνω κάπου;