Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

New Seven Wonders of the world

And the New 7 Wonders of the world are:



Chichén Itzá, Mexico


Christ Redeemer, Brazil


The Great Wall, China


Machu Picchu, Peru


Petra, Jordan


The Roman Colloseum, Italy


The Taj Mahal, India

Live Earth (the after show day)

Οι συναυλίες ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Μεγάλα ονόματα, πολύ καλά οργανωμένοι χώροι, πολύ καλά οργανωμένο το γεγονός και κόσμος ευδιάθετος και χαρούμενος που διασκέδαζε ακόμη και στο Αμβούργο της Γερμανίας που έβρεχε. Οι συναυλίες ήταν πάρα πολύ καλές με τους Άγγλους με τη βοηθεια των Metallica, Foo Fighters, James Blunt, Madonna, Pussycat Dolls να δίνουν ρεσιτάλ διασκέδασης, τους Νεοϋορκέζους να δίνουν ρεσιτάλ τραγουδιών και φράσεων με νοήμα όπως η συγκεκριμένη κυρία προς τους ανώτερούς τους στις Η.Π.Α. ενώ στο κοινό φώναζε την εξής φράση "america are you awake?"
Στο Λονδίνο η Madonna βγήκε και μάγεψε το πλήθος στο κατάμεστο Wembley Stadium αρχικά τραγουδώντας το Hey You, το επίσημο τραγούδι του Live Earth, με συνοδεία παιδικής χορωδίας. Στη συνέχεια τραγούδησε μόνη της τραγούδια που ζωντάνεψαν το κοινό καθώς ήταν και η τελευταία καλλιτέχνις και "έκλεισε" τη συναυλία.






Ενώ μαζί με τη Madonna εμφανίστηκαν και κάποιοι "γύφτοι" όπως τους αποκάλεσε οι οποίοι ήταν εκπληκτικοί και κατάφεραν να ξεσηκώσουν όλο το στάδιο με το κέφι τους και τη δεξιοτεχνία τους.
Και επιτρέψετέ μου να δημοσιεύσω και κάποιες εικόνες απο το στάδιο στο Λονδίνο.
Το ξέρω οτι επιμένω πολύ στο Λονδίνο αλλά, μου άρεσε πολύ η συναυλία και δεν έχω πρόβλημα να το δείξω. Επίσης πολύ καλές συναυλίες ήταν στη Νέα Υόρκη και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου οι επισκέπτες της Copacabana χώρεψαν όπως χορεύουν στο καρναβάλι. Με κέφι, ρυθμό, όρεξη και πολύ διάθεση.


Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Al Gore (αν γράφεται έτσι το όνομά του) που κατάφερε και ξεσήκωσε όλο τον κόσμο και έκανε αυτό το γεγονός. Το ερώτημα της επόμενης μέρας όμως είναι το εξής. Όλο αυτό που έγινε θα μείνει στο μυαλό του κόσμου σαν ένα πολύ καλό και οργανωμένο γεγονός και δρώμενο ή, θα είναι κάτι που τελικά κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο ζωής έστω και λίγο, προς το καλύτερο, σε κάποιους απο όλους αυτούς που παρακολούθησαν τις συναυλίες;

Δεν αξίζει και δεν πρέπει να λέμε οτι κάτι θα κάνουν οι ανώτεροί μας σε αυτά τα θέματα. Οι ανώτεροί μας δεν θα κάνουν κάτι και δεν θα θελήσουν ποτέ να κάνουν επειδή απλά δεν μάθανε να κάνουν κάτι για όλα αυτά αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Δεν τους ενδιαφέρουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα καθώς, δεν φέρνουν ψήφους άμεσα. Εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι και μάλιστα άμεσα. Αν θέλετε προτάσεις για το τί μπορείτε να κάνετε μπορείτε να δείτε εδώ - Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα