Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Νάουσα,μια όμορφη πόλη.










Ημερήσια εκδρομή στη νάουσα. Όμορφη πόλη. Πανέμορφα τοπία. Έρχονται κι άλλες φωτό σύντομα, το απόγευμα.

Something i read | and it seemed abso-fuckin-lutely right....

In The End It Will Be Ok,
But If It's Not Ok, It's Not The End.

Thinking...

Φυσάει αέρας σήμερα και το βλέπω απο το παράθυρο.
Όλοι τρέχουν να ξεφύγουν και να κρυφτούν μέσα στη ζεστασιά του κτιρίου. Κόσμος πολύς σήμερα. Εξεταστική αρχίζει σιγά σιγά να κορυφώνεται και όλοι αγχωμένοι και με τα βιβλία και τις σημειώσεις στο χέρι, έρχονται στη σχολή για να γράψουν. Ελπίζουν οτι θα γράψουν ή οτι θα αντιγράψουν. Ότι μπορέσει ο καθένας θα κάνει.

Εγώ σήμερα έχω λίγη δουλειά να κάνω στο γραφείο και το άτιμο το τηλέφωνο δεν με αφήνει. Χτυπάει συνεχώς. Και η πόρτα. Απορίες.

Σήμερα νιώθω οτι κάτι δεν μου αρέσει. Νιώθω πως κάτι έγινε ή θα γίνει και με έχει χαλάσει. Η μέρα σκέφτομαι φταίει. Είναι μουντή, μονότονη, χωρίς φώς, χωρίς γέλια, μόνο κρύος αέρας και τίποτα άλλο. Είμαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους, σε ένα δωματιάκι 5*5, ένα μικρό και ζεστό γραφειάκι που μου αρέσει. Μπορώ να λειτουργώ και να κάνω και τη δουλειά μου καλά.

Άργησα να ξυπνήσω όμως σήμερα και καθυστέρησα λίγο για να έρθω στη δουλειά. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και όλα βένουν καλώς. Κάτι πρέπει να κάνω με το ξυπνητήρι. Πρέπει να βάλω και τα 4 να χτυπάνε. Την παρασκευή πρέπει να πάω να γιορτάσω τον παππού μου. Θα είναι όμορφα.

Κάποιες φορές θελώ μόνο να γράφω αυτά που σκέφτομαι. Τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος κάνει τις ίδιες σκέψεις με εμένα.

Εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά μου και θα παρατηρώ το δέντρο απο έξω που πηγαινοέρχεται συνεχώς απο το δυνατό αέρα. Φαίνεται αδύναμο όμως δεν παθαίνει κάτι.