Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

Σκανδαλίδης. Τι ρόλο παίζει;;;;;

Αυτές τις μέρες ήμουν στο πατρικό μου όπου είχα την ευκαιρία να δω πολυυυυυυυυύ τηλεόραση. Πάρα πολύ όμως. Έβλεπα, έβλεπα, έβλεπα και μέσα στα πολλά νέα που μάθαινα αυτό που παρατήρησα ήταν πως ο σκαδαλίδης (καλά δεν λέω;) είναι επίσης υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ πέρα απο τον ευάγγελο και το γιώργο. Καθόμουν και το κοιτούσα και αναρωτιόμουν καθώς έβλεπα και τις δημοσκοπήσεις και θα χαρώ να μάθω αν σκέφτεται έτσι και άλλος εκτός απο εμένα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορούμε να πούμε όλοι πως σκέφτεται πολύ σοβαρά για τη θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, το βλέπουμε και απο τις κινήσεις που κάνει και απο την προσπάθεια που γίνεται. Έντονη αντίληψη των γεγονότων, οξυδερκής, έξυπνος, αλλά ρε σύ, η κακία στο μάτι του φαίνεται και σε τρομάζει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, επίσης ασχολείται με το θέμα της προεδρίας δυναμικά και φαίνεται πως και αυτός θέλει να κερδίσει. Είναι καλός (για τους αμερικάνους), μαλθακός, φαίνεται σα να μην μπορεί να κάνει οτιδήποτε με τόση μαλθακότητα, και γενικότερα σου βγάζει το στυλ του ατόμου που θα του πείς γιωργάκη πάρε τη μπάλα παιδί μου και πήγαινε στην αυλή να παίξεις.

Και οι δύο πιο πάνω όμως το πάνε στα σοβαρά για το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ρε παιδιά είμαι ο μοναδικός ο οποίος απο την πρώτη στιγμή που τον είδα στην τηλεόραση και έμαθα οτι είναι υποψήφιος για την προεδρία, πιστεύω πως είναι εκεί (στον αγώνα παιδί μου) μόνο και μόνο για ξεκάρφωμα και για τα μάτια του κόσμου; Δεν μου φαίνεται οτι αγωνίζεται και πολύ για την προεδρία και έχω την αίσθηση πως γίνεται απλά και μόνο για να υπάρχει και ένα ακόμη άτομο που διεκδικεί το αξίωμα, μόνο και μόνο, για να μην είναι μόνοι τους.
Έχω άδικο;