Σάββατο 28 Απριλίου 2007

14ο Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών ΕΙΜ

Πέμπτη (26/4/07) - Παρασκευή (27/4/07)
14ο Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ
Το περιβάλλον greenιάζει.


Ενα πολύ κουραστικό διήμερο καθώς ταυτόχρονα με το συνέδριο είχα και την ξεταστική στη σχολή μου και μάλιστα, πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα να τρέχω μέχρι τη σίνδο και να επιστρέφω πίσω στη Θεσσαλονίκη για να είμαι στο συνέδριο. Μπορεί βέβαια να ήταν κουραστικό αλλά, ήταν απολαυστικό. Ήταν ένα διήμερο γεμάτο απο γνωριμίες, επικοινωνία με τον κόσμο και φυσικά όπως είναι αναμενόμενο, γνώση. Γνώση γύρω απο το περιβάλλον, το marketing, την προστασία και οτι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε εντάξει απέναντι στο περιβάλλον.





Αρκετοί ομιλητές και πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα παρουσιάστηκαν και ειπώθηκαν. Case studies και ιδέες, εικόνες και εντυπώσεις αναμεμιγμένες με γνώσεις και εμπειρίες και πάνω απο όλα με το κέφι όσον ήθελαν να μάθουν τα πάντα γύρω απο τα επιμέρους ζητήματα και θέματα που θίχτηκαν.







Βέβαια δεν πρέπει να ΜΗΝ αναφέρω πως σε όλα τα συνέδρια υπάρχουν και οι ομιλητές οι οποίοι είναι πιο βαρετοί όταν μιλάνε και απο την ίδια τη βαρεμάρα. Ας είναι καλά όμως όλοι οι υπόλοιποι που διατηρούσαν τη ζωντάνι και το ενδιαφέρον.







Το συνέδριο χτές το απόγευμα έφτασε στη λήξη του. Η εικόνα είναι στιγμιότυπο απο την ομιλία της προέδρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ - Τμήμα Φοιτητών με την οποία αποχαιρετά και ευχαριστά τους παρευρισκόμενους, φοιτητές και μή και τους ομιλητές. Και φυσικά και τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής τα οποία βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτήν η διημερίδα. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής ήμουν κι εγώ. Είχε αρκετό τρέηξιμο και κούραση, όμςως ήταν απολαυστικό.

Σε αναμονή του επόμενου συνεδρίου λοιπόν, σε ένα χρόνο περίπου την ίδια εποχή και των υπολοίπων γεγονότων που θα "τρέξουν" απο το ΕΙΜ - Φοιτητών.