Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μελίλωτος @ Αθήνα


Στον Μελίλωτο πήγαμε μετά απο μεγάλη αναζήτηση για φαγητό μιας και ήμασταν παρέα και θέλαμε να φάμε κάτι. Ψαχνοντας βρήκαμε το εν λόγω μαγαζί - απο το οποίο περνάγαμε απο έξω πολύ συχνά αλλά ποτέ δεν είχαμε δώσει σημασία. Καταλήξαμε βέβαια να πάμε αλλού αλλά εδώ επιστρέψαμε μια άλλη ημέρα αρκετά σύντομα.

Φτάνοντας στο σημείο, βλέπεις ένα μικρό αλλά ωραίο μαγαζί, μέσα στα στενά δρομάκια, με ένα μικρό χώρο έξω για μερικά τραπέζια και εκεί. Μέσα και κάτω, είναι για μη καπνίζοντες ενώ ο επάνω χώρος που διαθέτει, και είναι σαν βεράντα, είναι για τους καπνιστές. Ωραία λογική αυτή. Σε υποδέχονται και σε συνοδεύουν σε ένα τραπέζι για να καθίσεις και σου δίνουν το χρόνο σου να αποφασίσεις τι θέλεις. 

Επιλέγεις κι αρχίζουν σιγά σιγά να έρχονται...














Σαλάτα με μαρούλι, μπρόκολο, καρότο ρόκα και νομίζω σάλτσα (σως) απο μπαλσάμικο. Ήταν πολύ γευστική και πολύ δροσερή. Σίγουρα είναι στα πιάτα που πρέπει να προτιμήσεις.

Τυρί με σουσάμι και μαρμελάδα ντομάτας. Ήταν πολύ ωραίο!



Μπέργκερ με πατάτες. Μεγάλη αποτυχία το λες. Δεν ήταν ευχάριστο στη γεύση και επίσης, το ψωμάκι έβγαζε αίσθηση μπαγιάτικου οπότε δεν θα στο πρότεινα.


Και μακαρόνια με μελάνι σουπιάς και καπνιστό ψάρι. Ήταν πολύ ωραίο!!!


Σε γενικές γραμμές μας άρεσε. Και η εξυπηρέτηση και το φαγητό - αν αφαιρέσει κανείς το μπέργκερ. Το μαγαζί μπορεί να καταλήξει να έχει πολύ φασαρία εάν υπάρχει μέσα παρέα που μιλάει έντονα, στη βεράντα επάνω καταλήγει επίσης να έχει ένα μεγάλο και πυκνό σύννεφο καπνού αν καπνίζουν. Δεν μπορείς να καθίσεις εύκολα. Θα σας αρέσει όμως και θα το ευχαριστηθείτε. 

Το μαγαζί θα το βρείτε:
Καλαμιώτου 19, Αθήνα (κέντρο)
τηλ: 2103222458 & 498
www.melilotos.gr

Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο εμένα (grigsgr) με το Sony Xperia Z. Οι απόψεις είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκφράζουν το κατάστημα.