Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Grief for our beloved archbishop (I'm lying, i'm not griefing at all)

Έχει απο εχτές που άκουσα κατα λάθος για τον αρχιεπίσκοπο και όλα αυτά τα πάρα πολύ δύσκολα που περνάει με το οτι δεν μπορούσε να γίνει η μετάβαση και μπλά μπλά μπλά....
και λέω κατα λάθος γιατί δεν ήθελα να μάθω αλλά τι να κάνω που απο σήμερα το πρωί παίζει πρώτο θέμα παντού. Απο τη μενεγάκη στον "Α" μέχρι το δελτίο ειδήσεων του STAR. Άκουσον, άκουσον. Που το είδα πρώτο θέμα και τρόμαξα. Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι το κανάλι είχε αρχίσει να αλλάζει ύφος στις ειδήσεις του. 5 λεπτά κράτησε το όλο μαρτύριο. 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ. Και να λένε, και να λένε. πω πω σκέφτηκα.

Και να λένε πως ο μακαριότατος δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα επιστρέψει ελλάδα (χαζός είναι, το Μαϊάμι είναι υπέροχο) και όλα αυτά τα χαζά.
Και δώσε να λένε πως η σκέψη του ελληνικού λαού είναι μαζί του, πως όλοι του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και όλα αυτά τα χαζά. Και δώσε η θλιμμένη μουσική και δώσε ευχές και όλα αυτά τα χαζά. Και ακόμη πως το μόσχευμα απο τον 24χρονο που πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ είναι συμβατό δεν μπορεί να μεταμοσχευθεί επειδή ανακάλυψαν και αλλού καρκίνο και μάλιστα κακοήθη.
Ενώ επίσης άκουσα πως ο αρχιεπίσκοπος είχε μπεί πρώτος στη λίστα.


Και τώρα ας δούμε πως έχουν τα πράγματα.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ. Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ. (άκου εκεί, 5!!!!!!!!!!!!!!! λεπτά ΟΛΟΚΛΗΡΑ στο STAR)

ΜΑΙΑΜΙ. ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΕΓΑΛΗ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ. ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ; ΙΣΑ ΙΣΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΝΕΟΣ; ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 24 Ο ΟΠΟΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ. ΠΕΘΑΝΕ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΩΡΑΙΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ; ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

Εύχομαι λοιπόν, καλά στερνά στον αρχιεπίσκοπο και ζωή σε λόγου μας. Έχει φτάσει πλέον σε ηλικία να πεθάνει. Αφήστε τον. Ο Θεός τον φωνάζει για να τον κρίνει για όσα έκανε και πέρνουν και οι επόμενοι παπάδες σειρά. Μην τον κρατάτε σας λέω.