Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Βόλτα στη Χαλκίδα

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σκεφτήκαμε να αλλάξουμε παραστάσεις και να πάμε κάπου κοντά αλλά διαφορετικά. Επιλέξαμε τη Χαλκίδα. Ένας προορισμός κοντά και όμορφα που αξίζει τη διαδρομή.


Όσοι έχετε κινηθεί προς τα μέρη εκεί, γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Χαλκίδα είναι καμία ώρα μακρυά απο την Αθήνα με αυτοκίνητο και με ελάχιστη ταλαιπωρία μιας και η διαδρομή γίνεται απο την Εθνική Οδό. 


Απολαύσαμε τη διαδρομή, περάσαμε ωραία, κάναμε ωραίο μπανάκι (τη μία μέρα, την άλλη ήταν χάλια) και φάγαμε καλά. Ήταν γενικότερα ένα ωραίο ΣΚ. Σίγουρα αξίζει να το κάνει κανείς όπως γενικότερα αξίζει κάποιος να κάνει αποδράεις σε περιοχές κοντινές για να τις γνωρίσει και να αλλάζει παραστάσεις. 

Δεν θα ασχοληθώ επιπλέον. Δεν υπάρχει κάτι να πω για τη Χαλκίδα, ούτε για τη διαδρομή. Είναι ωραία διαδρομή, χαλαρή, άνετη και η Χαλκίδα απολαυστική. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 


Κεμπαπτζίδικο Μπαρμπαδήμος

Πήγαμε πρίν μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να το σχολιάσω. Είναι γνωστό, ο κόσμος ξέρει για τι πάει και το προτιμάει.

Το δοκιμάσαμε κι εμείς, σίγουρα είναι υπέροχο το φαγητό του, σίγουρα ήταν αρκετά γρήγορη η εξυπηρέτηση, σίγουρα φάγαμε καλά και το απολαύσαμε, και σίγουρα θα ξαναπάμε. 

Αν δεν έχει τραπέζι, περιμένεις στην ουρά και μετά απο λίγο, έτοιμος! Κάθισες και επιλέγεις απο τα γευστικότατα φαγητά του.  Το προτιμάς γιατί θα χορτάσεις, θα σου αρέσει και είναι μια αρκετά καλή έξοδος με παρέα για να περάσετε καλά. Και λίγο οικονομικό.
Είναι στα "πρέπει να πας".


Το φώς που έχουν για να φωτίζει το πεζοδρόμιο που έχει τα τραπέζια το καλοκαίρι, μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο. Είναι αρκετά δυνατό αλλά το προσπερνάς. Καλή σας απόλαυση! 

Παρατήρηση: Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι πρόλαβα να σώσω απο αυτά που ήρθαν στο τραπέζι! 

Διεύθυνση: 
Σπαθάρη 2 και Αιγαίου γωνία
τηλ: 2109347600
Νέα Σμύρνη, Αττική.