Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

Καλοκαίρι στην πόλη MAS ARESEI


Ακούσαμε:
Αλλαγές στη συχνότητα των 104 όπου πριν "βρισκόταν" ο σταθμός Banana 104.
Ελληνικά πλέον τραγούδια και απο κανένα ξένο μία στο τόσο. Μας άρεσε η αλλαγή επειδή παίζει τραγούδια ναι μεν γνωστά αλλά παίζει και απο παλιότερες δεκαετίες όπως τα κορίτσια που ξενυχτάνε με ένα στεναγμό, τα αμερικάνικα σε επανέκδοση βέβαια και πολλά ακόμη απο μπονάτσο μέχρι αλίκη βουγιουκλάκη. Φρέσκοι ήχοι παρόλο που είναι παλιοί, δροσεροί και πολύ καλοί για καλοκαίρι και ανεβασμένη διάθεση.

Είδαμε:
Μια Θεσσαλονίκη - η οποία υποτίθεται πως έπρεπε να είναι ΑΔΕΙΑ τέτοια περίοδο - να έχει ακόμη κόσμο σε σχέση με πέρυσι το καλοκαίρι απλά πιο μειωμένη κίνηση. Μας άρεσε καθώς εμφανώς η κίνηση είναι μειωμένη αλλά είναι στα ικανοποιητικά επίπεδα για να μην δυσανασχετούμε και να κυκλοφορούμε άνετα παντού στο κέντρο με πόδια και αυτοκίνητο.

Αγοράσαμε:
Σχεδόν οτι πουλιέται στην αγορά με αυτές τις εκπτώσεις που έκαναν οι καταστηματάρχες. Πολύ καλές τιμές και πάρα πολύς κόσμος και όχι μόνο απο Ελλάδα καθώς, τις πρώτες μέρες είχαμε γεμίσει βαλκάνια. αχ, τα βαλκάνια.

Κάναμε:
Πολλά πονηρά, ο καθένας ας το κρατήσει για τον εαυτό του, μην με κολάζετε.

Διασκεδάσαμε:
Στην παραλιακή στο μοναδικό ελληνάδικο που είναι ανοιχτό, με τρελούς ρυθμούς, τρελό κέφι, και πάρα πολύ καλή παρέα. Απίστευτα πάρα πολύς κόσμος.

Βιώσαμε:
Τη ζέστη στην πόλη αλλά την προσπεράσαμε παρέα με το τραγούδι που λέει συνεχώς τη λέξη ΚΑΙΩ.
"Έλα να το κάψουμε μαζί και να κοιμηθούμε το πρωί..."

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ... ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΩΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Χαρήκαμε:
Που η Θεσσαλονίκη γέμισε με ΤΟΣΟΥΣ πολλούς αλλοδαπούς αλλά πρέπει να μάθουν να μιλάνε αγγλικά. Δεν είναι κατάσταση αυτήν.

Άντε και καλό Αύγουστο.