Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Cookie Land στην Ερμού

Θέλετε να μιλήσουμε και πάλι για γλυκό; Ας το κάνουμε για το Cookie Land στην Ερμού. Ένα μαγαζί που το λες και κρυμένο μέσα στο στενό της Παναγίας Καπνικαρέας, όπως κατεβαίνεις αριστερά και στο βάθος βλέπεις την ακρόπολη. Το μαγαζί δεν το παρατηρείς αν απλά είσαι περαστικός και δεν γυρίσεις το κεφάλι σου ή αν δεν σου το έχουν αναφέρει ήδη. 

Είναι κατάστημα λοιπόν που όπως λέει και το όνομά του, ασχολείται με κουλουράκια και άλλα γλυκά! Εγώ, καθότι είμαι και καμμένος, επικεντρώθηκα στα Cupcakes μιας και είναι ένα γλυκό που μου αρέσει πολύ. Μπήκα λοιπόν εκεί μέσα και ξεκίνησα να παρατηρώ τη βιτρίνα. ήταν απλά μια οπτασία. Δεν χόρταινες να τα κοιτάς και δεν σταματούσες να τα λιγουρεύεσαι. Κάτι πολύ καλό. Παρατηρώντας λοιπόν, έπεσε το μάτι μου στα μικρά. Τι εννοώ με αυτό. Υπάρχουν δύο μεγέθη με τα εν λόγω κεκάκια. Τα μεγάλα (κανονικά) και τα μικρά που είναι μια χαψιά. Φυσικά πήρα απο τα μικρά, που είναι πεντανόστιμα και δοκίμασα όλες τις γεύσεις. 


Αναφερομενος στο μαγαζί λοιπόν. Εκτός του μεγέθους, είναι ένα ωραίο μαγαζί. Περιποιημένο, μαζεμένο και με όσα χρειάζεται μέσα. Χωρίς περιτά και φρου φρού. Μπαίνεις, βλέπεις, μαγεύεσαι και τέλος. Ό,τι χρειαζόταν να πάθεις, το έπαθες. Τι άλλο. Δυστυχώς δεν γνωρίζω για να σας σχολιάσω για τα υπόλοιπα γλυκά αν και δεν θα αργήσω να μάθω αλλά, για τα κεκάκια, ξέρω να σας πω ότι είναι πολύ ωραία. Νόστιμα, προκλητικά, γευστικά και επίσης, όχι τσουχτερά στην τσέπη. Τα ευχαριστήθηκε όλη η παρέα και είναι κάτι πολύ θετικό αυτό. 


 
Αξίζει επίσης να αναφερθώ στο γεγονός ότι το προσωπικό είναι πολύ ευχάριστο, καθόλου ψωνισμένο, αρκετά δεκτικό στο να εξυπηρετήσει και πρόθυμο. Ένα μαγαζί δηλαδή στο οποίο χαίρεσαι να πηγαίνεις γιατί σε κερδίζουν (σε αντίθεση με άλλα, βλ. παλιότερο άρθρο). Μην παραλείψετε να περάσετε απο εκείνη την γωνία της Ερμού μιας και θα σας αρέσει αρκετά και θα το ευχαριστηθείτε. Τολμήσετε και θα ανταμιφθείτε απο την γευστική απόλαυση και ο ουρανίσκος σας θα θέλει κι άλλο.


Σημείωση1. Υπάρχει ακόμη ένα κατάστημα στου Ζωγράφου.
Σημείωση2: Πατήσετε επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.