Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

MELOUK

Χθές, μετά την - για πολλοστή φορά - επίσκεψή μας στο Da Nonna αποφασίσαμε να τιμήσουμε και το MELOUK. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε επίσκεψη στο Χαλάνδρι είναι και ένας άθλος απο μόνος του βέβαια. Δεν υπάρχει πάρκινγκ, πάρα πολύ κόσμος πλέον λόγω του ότι είναι της μόδας να πάει κανείς στην εν λόγω περιοχή και όλα τα γνωστά που έχουμε σκεφτεί όλοι μας όταν επισκεπτόμαστε την περιοχή με αυτοκίνητο. 


Πήγαμε λοιπόν εκεί γιατί θέλαμε να φάμε κάτι γλυκό και σκεφτήκαμε τους λουκουμάδες και γιατί η γυναίκα της παρέας ήθελε να το δοκιμάσει σαν μαγαζί. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι (δώσε βάση) καφέ, cocktail bar και λουκουματζίδικο. Είναι ωραίο περιβάλλον, ωραίο μαγαζί, έχει και επάνω απο ότι καταλάβαμε για να καθίσει κάποιος έχει και στο ισόγειο, έχει και έξω. Η μουσική παίζει στα επίπεδα που πρέπει για να μπορείς να απολαύσεις τον καφέ - κοκτέιλ - λουκουμάδες σου και το ευχαριστιέσαι. Ο κόσμος όπως κατάλαβα και λόγω της αναμιγνύω και ταιριάζω λογικής (a.k.a. mix 'n' match) όπως επίσης και του ότι είναι σχετικά νέο μαγαζί ποικίλει. Είδαμε και 35+ μπορεί και παραπάνω και αρκετά νέο κόσμο. Η εντύπωση για την εξυπηρέτηση που μου άφησε είναι θετική (παρά το ότι περιμέναμε για να το πάρουμε και να φύγουμε), ο μπάρμαν ίσως να ψωνίζεται λίγο, αλλά συνολικά θα το ευχαριστηθείς.

Όσον αφορά τους λουκουμάδες. Για να μην τα παραλέω. Στην πανόρμου που είναι ένα μαγαζί που κάνει λουκουμάδες (λέγε με BouLouka), κάνει καλύτερους. Κατάλαβες;

Πήραμε μια μερίδα με Bitter σοκολάτα, μία με Bitter και μαστίχα και μία μερίδα με Προφιτερόλ πραλίνα. Απο το προφιτερόλ δεν έφαγα αλλά, απο τη Bitter με μαστίχα που έφαγα, μπορώ να πω ότι πρώτον τη μαστίχα έκανα ΑΜΑΝ να τη διακρίνω στη μυρωδιά και να μην μπερδέψω τις μερίδες και στη γεύση ήταν ανύπαρκτη. Η άλλη μερίδα λουκουμάδες δεν έχει ακόμη φαγωθεί αλλά υποθέτω θα είναι ίδια με αυτή με τη μαστίχα. 


Θα ξαναπήγαινα μάλλον αλλά για καφέ. 

Το μαγαζί θα το βρείς:
Κολοκοτρώνη 5 στο Χαλάνδρι.
τηλ 2106824600