Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Ας επικαιροποιηθούμε.

Πέραν απο τις φωτιές που καίνε ακόμη. Αν έχουμε το θεό μας σαν κράτος δηλαδή. Δεν μπορούμε να τις σβήσουμε. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! το προσπερνώ καθώς δεν μπορώ να μιλώ άλλο γι'αυτό, θα παραθέσω όμως τα αποκαλυπτήρια. Ορίστε μια φωτό.
Έχουμε και τις εκλογές σε λίγο καιρό. Βέβαια δεν θα καθήσω να ασχοληθώ με δαύτες καθώς δεν αξίζει. Είναι πιο βαρετές και απο το ποδόσφαιρο (νομίζω).
Θα γράψω όμως για το πρόσωπο των εκλογών (Greek Elections 2007 που λέμε και στα ελληνικά). Και δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο την έφη σαρρή. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΕ.
Δεν έχω ακούσει πιο γελοίο σλόγκαν. Τρελά απαίσια και η διαφήμιση. δηλαδή λίγη φαντασία δεν είχαν. Όσον αφορά όμως την έφη βγήκε καινούργιο σλόγκαν το οποίο και παραθέτω εδώ πέρα καθότι και η έφη σαρρή είναι ένας άνθρωπος - πολλές ιστορίες.
Πάμε λοιπόν με το καινούργιο σλόγκαν

Ψηφίστε με
Ξεσκίστε με
Γρια κι αν είμαι
Χύστε με.

Ακούστηκε χτές απο τη συχνότητα ενός ραδιοφωνικού σταθμού της Σαλόνικα City και πέθανα στο γέλιο μαζί με τον εκφωνητή. Τι άλλο να πείς τώρα. Go on efi.


Κατα τα άλλα έχουμε και τη ΔΕΘ που απο οτι φαίνεται οι μισές της εκδηλώσεις θα είναι πολύ υποτονικές καθότι έχουμε και τις φωτιές. Γιατί ρε παιδιά. Θα ανέβουν και όλοι οι αρχηγοί την ίδια περίοδο στη Θεσσαλονίκη, μπουρδέλο (με το συμπάθιο) θα γίνει η πόλη απο κυκλοφοριακό και όχι μόνο. Άλλο που δεν θέλαμε κι εμείς τώρα. Τι να πείς.
Καλό μήνα σε όλους.