Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007

Ερχεται!!! Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης

Το παραπάνω το είδα λίγο πρίν που βγήκα έξω. Στο διπλανό τετράγωνο θα γίνει το παραπάνω event. Άντε να δούμε τι είναι αυτό. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Η ημερομηνία εμφανής: 12-09-07
Το μέρος επίσης φαίνεται: Υδραγωγείο παναγίας φανερωμένης, Κλαυδιανού (ο δρόμος), κάτω απο το γήπεδο του ΒΑΟ. Κοινώς πηγαίνοντας προς Παναγία Φανερωμένη
Event: Graffiti live group, BMX show, Juggling, DJ set, Breaking.

Τι έγινε ρε παιδιά. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης άρχισε να διακρίνει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής; Άντε να δούμε τι θα δούμε. Θα ενημερώσω αν μπορέσω να είμαι σπίτι μου εκείνη τη μέρα. :)

Not much time for myself...

Διανύω μέρες όπου δεν προλαβαίνω να αφιερώσω λίγο χρόνο ούτε για εμένα. Πόσο μάλλον για έρωτες, φίλους, βόλτες, τα πάντα. Ευτυχώς προλαβαίνω να φάω.
Σπίτι - Σχολή - Σπίτι - Δουλειά - Σπίτι είμαι συνεχώς. Με μια εξεταστική που ήδη "τρέχει", εργασίες να παραδίδονται η μια πίσω απο την άλλη και να μην έχεις χρονικό περιθώριο ούτε να σκεφτείς να τεμπελιάσεις, οι βαθμοί να σε κυνηγάνε, η δουλειά να σε θέλει εκεί και εγώ να προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε όλα. Τα καταφέρνω βέβαια ακόμη επειδή αντέχω. Για πόσο όμως. Οι εκλογές έρχονται και όσο σκέφτομαι οτι θα πρέπει με το που τελειώσω απο το μαγαζί - σ.σ. 7 το πρωί - να πάρω το τραίνο να την κάνω για το χωριό μου να ψηφίσω και να γυρίσω πάλι τρελαίνομαι. Γιατί δεν μπορούμε να ψηφίζουμε απο το διαδίκτυο; Δεν του έχει πεί κανείς γι'αυτή τη μοναδική εφεύρεση;

Η έκθεση ξεκίνησε χθές, όλα πάνε καλά. Διαγωνισμοί, δώρα, καλλιτέχνες, όρεξη και κέφι. Όλα θα γίνουν. Ας περάσουμε καλά αλλά ας μην ξεχνάμε πως κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εμείς πιθανόν.

Πάντως μου αρέσει και κάνω και καλές κρέπες. Και με τα μαθήματα τα πάω πολύ καλα όσον αφορά την εξεταστική και καφέδες προσπαθώ να πίνω.
Σε ευχαριστώ ναταλάκι για τον καφέ τις προάλλες που μου ήρθε apallou.

Επίσης απο την Κυριακή 9 σεπτεμβρίου το τηλέφωνό μου νέκρωσε. Δεν λειτουργεί καθόλου. Μόνο το ίντερνετ λειτουργεί (ευτυχώς). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Περιμένω να μου αλλάξουν εταιρία και να συνδεθώ με τη Forthnet όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Τι να πεις. Υπομονή.

Σας φιλώ όλους. Καλή συνέχεια σε εξεταστικές και άλλα τέτοια και σε οτιδήποτε κάνετε.
Να προσέχετε τι θα ψηφίσετε φέτος γιατί δεν είναι απλά μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Ας ξυπνήσουμε λίγο και ας δείξουμε σε όλους οτι δεν μας αρέσει να μας θεωρούνε ζώα και βόδια.
Έχουμε δύναμη

Έχουμε φωνή
Έχουμε όρεξη
Και έχουμε ελπίδα.

Μην τη χαραμίσεις.

Να προσέχεις.