Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

Αναδάσωση τώρα

Δεν μένω στην Αθήνα, δεν θα συμμετείχα στην εκδήλωση που έγινε χτες στο σύνταγμα. Όμως αναρωτιέμαι κάτι. Χτες την ώρα που γινόταν όλο αυτό όλα τα κανάλια είχαν τα προγραμματισμένα τα δελτία ειδήσεών τους εκείνη την ώρα. Πώς γίνεται πέρα απο το ΣΚΑΙ το οποίο έδειξε λίγο τι γινόταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια να μην έδειξαν τίποτα εκτός απο 2 λεπτά έτσι για τα μάτια του κόσμου;
Είναι ανεπίτρεπτο και ακόμη περισσότερο για την ΕΡΤ (ΝΕΤ) η οποία έδειχνε στις ειδήσεις της (που να μην ξαναδείξει ειδήσεις) τα πρώτα 20 με 30 λεπτά μόνο τι είπε ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης. Πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα τι είναι όντως σημαντικό και τι όχι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Τουλάχιστον η κρατική θα έπρεπε να είχε διαφορετική αντιμετώπιση. Ντροπή τους!!!
Κλείστε όλα τα κανάλια ρεεεε....... Κλείστε την τηλεόραση. Είναι κακό. Και οι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να λέγονται δημοσιογράφοι αλλά, φερέφωνα της κυβέρνησης.


Δωθήσης της ευκαιρίας να πω και κάτι άλλο. Ο Πολύδωρας στο συνέδριο της ΝΔ είπε πως θα βγάλει και αυτός βίντεο και αναρωτήθηκε τι κάναμε όλοι εμείς την ώρα που οι αναρχικοί (δεν ξέρω τι ήταν και λέω αυτό) χτυπούσαν τον μπάτσο. Να του πω πως είναι μια μεμονομένη περίπτωση και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της κοινωνίας. Έτσι δεν λένε και για την αστυνομία. Δεν γίνεται ενα περιστατικό να χαρακτηρίζει όλη την κοινωνία. Έτυχε να είναι μια μεμονωμένη περίπτωση αλλά, να πω οτι λυπάμαι όντως για τον αστυνομικό.
Βρε πολύδωρα, δεν πας να παίξεις με τα κουβαδάκια σου λέω εγώ καλύτερα. Πιο ωραία θα περάσεις κι εσύ κι εμείς όλοι.

Επτά Θαύματα του κόσμου είναι…


1. Να βλέπεις...
2. Να ακούς...
3. Να αγγίζεις...
4. Να γεύεσαι...
5. Να αισθάνεσαι...
6. Να γελάς...
7. Και να αγαπάς.


Τα πράγματα που παραβλέπουμε σαν απλά και συνηθισμένα και που τα παίρνουμε για δεδομένα, είναι πραγματικά τόσο εκπληκτικά και άξια θαυμασμού!

Τα πιο πολύτιμα πράγματα στη ζωή δεν μπορείς να τα χτίσεις με το χέρι, ούτε να τα αγοράσεις.

Σε ευχαριστώ για το παραπάνω κείμενο γνωστέ - άγνωστε. Να είσαι καλά και να περνάς καλά.