Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Elizadeth @ Vault (Στον Βοτανικό)

Φωτογραφία απο εμένα (grigsgr) με το Sony Xperia Z1.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στον Βοτανικό, στον πολυχώρο Vault. Φτάσαμε για την παράσταση Elizadeth. Μια παράσταση που την είχα ακουστά αλλά δεν είχα την τύχη να παώ να την απολαύσω τόσο καιρό. Φτάνοντας στο χώρο και αναμένοντας να ξεκινήσει, αναρωτιόμουν για την παράσταση και το τι θα μπορούσα να περιμένω να δω. Δεν γνώριζα ποιοί είναι οι ηθοποιοί και δεν ήξερα τι έπρεπε να περιμένω και τι να φοβάμαι. Και ξεκινήσαμε...

Μια παράσταση που ξεκινάει απο τον προθάλαμο και συνεχίζεται έπειτα στον βασικό χώρο. Όσο εξελίσεται, σου αρέσει και την απολαμβάνεις. Δεν θα το αναλύσω πολύ. Οι ηθοποιοί παίζουν πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ απολαυστικά, και το μόνο για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος - ΣΙΓΟΥΡΟΣ όμως - είναι ότι θα "πεθάνεις" στο γέλιο. Μιλάμε για πάρα πολύ γέλιο και για εκπλήξεις. Σίγουρα θα σου αρέσει, Σίγουρα θα καταλήξεις κι εσύ ότι οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά, Σίγουρα θα φύγεις απο εκεί λέγοντας ότι σου άρεσε πολύ και ότι γέλασες πολύ και σίγουρα θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

Μια παράσταση που πρέπει να τη δεις οπότε, μην καθυστερείς. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, στον πολυχώρο Vault  όπως προείπαμε, στάση Κεραμεικός. Στην Μελενίκου στο 26. Για κρατήσεις θα επικοινωνήσεις στα 213 0356472 & 6945 993870 (11:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00).