Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

Things to be ashamed of...



Ήρθε η ώρα να σχολιάσω το παραπάνω βίντεο. Είναι ενα βίντεο που δείχνει πόσο απάνθρωπος και εγωιστής μπορεί να γίνει ο άνθρωπος μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει την όρεξή του και το κέφι του. Οι εικόνες εμένα προσωπικά μου φάνηκαν πάρα πολύ άσχημες και απο ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να αντέξω να το δω ολόκληρο. Δείτε το βίντεο και αν θέλετε αφήστε τα σχόλια σας. Είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα. Υπάρχει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ η οποία κάνει μια προσπάθεια να μαζέψει υπογραφές απο ανθρώπους οι οποίοι βλέποντας το παραπάνω νιώσανε οτι κατι δεν πηγαίνει καλά. Ο σύνδεσμος για την ιστοσελίδα αυτή είναι ο παρακάτω: http://www.petitiononline.com/golfinho/petition-sign.html

Πατώντας σε αυτό το σύνδεσμο μεταφέρεστε σε μια σελίδα οπου συμπληρώνετε το όνομά σας και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και εγγράφεστε στη λίστα με τους υπογράψαντες οι οποίοι διαφωνούνε με το όλο αυτό σκηνικό. Όποιος θέλει μπορεί έστω να προσπαθήσει να βοηθήσει να το σταματήσουμε αυτό το απάνθρωπο θέαμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απάνθρωπο!!!

ταράχτηκα πρωί πρωί ρε φίλε.αλλά πρέπει να τα γνωρίζουμε κι αυτά.
τι να πώ..

καλό μήνα;;
ok

Grigsgr είπε...

Efi mou einai ontws opws to les, alla to thema einai pws ginetai kai kati prepei na ginei h toulaxiston na prospathisoume na ginei. Argotera sti mera tha dimosieusw ena link pou mazeyei ypografes gi'auto na tis steilei stin kybernisi tis iapwnias. Sas parakalw olous diadwste to. Oloi mas exoume ti dynami! Euxaristw ek twn proterwn.

ophelia είπε...

Δεν αντεξα να το δω καν ολο.
Εξοργιστικο,γαμω την εκμεταλλευση μας σε οτι βρεθει στο δρομο μας.
Κανε οτι μπορεις με το συγκεκριμενο και μεις μαζι σου..
Καλο μηνα!

ion είπε...

Τηλεκατευθυνόμενα στην κυριολεξία περιστέρια δημιούργησαν Κινέζοι επιστήμονες, εισάγοντας ένα μικροτσίπ στον εγκέφαλο των πτηνών, με το οποίο καθορίζουν επακριβώς τις πτήσεις τους.

«Μπορούμε να παρακάμψουμε τη βούλησή των περιστεριών και να τα κατευθύνουμε εκεί που θέλουμε με το πάτημα ενός κουμπιού», υποστηρίζουν οι ερευνητές του Κέντρου Ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας.

Τα τηλεκατευθυνόμενα περιστέρια αποτελούν το δεύτερο σχετικό εγχείρημά τους, καθώς το 2005 εισήγαγαν μικροτσίπ σε ποντίκια, τα οποία και κατάφεραν να ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό. Οι Κινέζοι επιστήμονες δηλώνουν ότι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα περιστέρια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών στο Πεκίνο σαν «ιπτάμενο μπαλέτο».

Η είδηση έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις προστασίας ζώων και μέλη της επιστημονικής κοινότητας μιλούν για πείραμα με τρομακτικές για την ανθρωπότητα διαστάσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 01/03/2007

Πέρα απο τα καημένα τα ζωάκια, που τα έχουμε αλλάξει την πίστη με αυτά που τους κάνουμε, υπάρχουν και συνάνθρωποι μας, που βιώνουν πολύ χειρότερες καταστάσεις.

Καλό θα ήταν να μιλάμε και γι'αυτούς. Καλησπέρα

Grigsgr είπε...

kalispera ion.
mporw na sou pw oti prwti fora to diabazw kai to mathainw ayto pou egrapses sto sxoliasmo. eyxaristw poly.
oso gia th gnwmh sou me thn opoia kleineis mporw na sou bebaiwsw pws me thn idia thermi pou yposthrizw thn paysh aytwn twn apanthrwpwn peiramatwn kai basanismwn pros ta zwa, me thn idia thermi tha yposthri3w kai otidhpote thigei tin a3ioprepei oxi mono ton anthrwpwn alla kathe zwntanou organismou. As mhn 3exname omws pws sto bwmo tou kerdous polla mporoune na katastrathgithoune kai akomh perissotera na akyrwthoune (syneidhseis, ithi kai polla akomh)... einai ena para poly endiaferon thema pou pithanotata tha thi3w se ena apo ta epomena post mou.