Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2007

Φωτιά στην Κρανιά Ολύμπου στη Λάρισα | συμβαίνει τώρα (i) upd3


Καλημέρα με μια όμορφη εικόνα απο τον ήλιο να ανατέλει μέσα απο τη θάλασσα με συννεφειά και ένα κρύο αέρα να φυσάει και να κρυώνει την ατμόσφαιρα.
Ξεκινάμε με αυτή την εικόνα καθώς απο την άλλη πλευρά η φωτιά πίσω απο το βουνό συνεχίζει να καίει ευτυχώς σε μικρότερη κλίμακα σε σχέση με χτές το βράδυ οπότε και ξεκίνησε. Με το πρώτο φως της ημέρας, ένα ελικόπτερο ξεκίνησε να επιχειρεί στην περιοχή και είχε άμεσα αποτελέσματα όμως η φωτιά αναζωπυρώνεται εξαιτίας του αέρα που φυσάει και στη βλάστηση που καίει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μάθαμε σήμερα το πρωί απο το απέναντι διαγωνίως χωριό (ραψάνη) η φωτιά έχει κάψει μια αρκετά μεγάλη έκταση απο εχτές το βράδυ όμως έχει μείνει στην περιοχή των κρανιώτικων όπερ σημαίνει στην περιοχή που ανήκει στο χωριό της Κρανιάς και δεν προχώρησε περισσότερο.
Η φωτιά σιγά σιγά αρχίζει να σβήνει. Τελικά το ελικόπτερο της πυροσβεστικής έκανε καλή δουλειά και τώρα έχουν αναλάβει οι πυροσβέστες απο το έδαφος. Ευτυχώς υπήρξε άμεση δράση και δεν επεκτάθηκε περισσότερο.

3 σχόλια:

Κώστας είπε...

Δόξα και τιμή στους μοναδικούς ανθρώπους που αν και τους λένε ανίκανους και ανοργάνωτους είναι οι μοναδικοί που σκίζονται στην δουλειά κάθε καλοκαίρι...
τα σέβη μου

mad2luv είπε...

αμαν...στον ολυμπο θα παω για 15αυγουστο.ειναι οι παππουδες μου εκει...lol!

Grigsgr είπε...

@ Κώστας
έχεις δίκιο μεγάλο εδώ πέρα. Είναι οι μοναδικοί που δουλεύουν απο τους δημόσιους υπαλλήλους και οι μοναδικοί που πεθαίνουν στη δουλειά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

@mad2luv
δεν έχεις πρόβλημα ρε συ. πέραν του οτι η φωτιά πλέον έχει σβήσει και να υπήρχε ακόμη εμείς κατά πάσα πιθανότητα θα είχαμε καεί πλέον ενώ αναλόγως που θα πας στον όλυμπο μπορεί να μην την καταλάβαινες καν τη φωτιά.