Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2007

Σκανδαλίδης. Τι ρόλο παίζει;;;;;

Αυτές τις μέρες ήμουν στο πατρικό μου όπου είχα την ευκαιρία να δω πολυυυυυυυυύ τηλεόραση. Πάρα πολύ όμως. Έβλεπα, έβλεπα, έβλεπα και μέσα στα πολλά νέα που μάθαινα αυτό που παρατήρησα ήταν πως ο σκαδαλίδης (καλά δεν λέω;) είναι επίσης υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ πέρα απο τον ευάγγελο και το γιώργο. Καθόμουν και το κοιτούσα και αναρωτιόμουν καθώς έβλεπα και τις δημοσκοπήσεις και θα χαρώ να μάθω αν σκέφτεται έτσι και άλλος εκτός απο εμένα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπορούμε να πούμε όλοι πως σκέφτεται πολύ σοβαρά για τη θέση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, το βλέπουμε και απο τις κινήσεις που κάνει και απο την προσπάθεια που γίνεται. Έντονη αντίληψη των γεγονότων, οξυδερκής, έξυπνος, αλλά ρε σύ, η κακία στο μάτι του φαίνεται και σε τρομάζει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, επίσης ασχολείται με το θέμα της προεδρίας δυναμικά και φαίνεται πως και αυτός θέλει να κερδίσει. Είναι καλός (για τους αμερικάνους), μαλθακός, φαίνεται σα να μην μπορεί να κάνει οτιδήποτε με τόση μαλθακότητα, και γενικότερα σου βγάζει το στυλ του ατόμου που θα του πείς γιωργάκη πάρε τη μπάλα παιδί μου και πήγαινε στην αυλή να παίξεις.

Και οι δύο πιο πάνω όμως το πάνε στα σοβαρά για το ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ρε παιδιά είμαι ο μοναδικός ο οποίος απο την πρώτη στιγμή που τον είδα στην τηλεόραση και έμαθα οτι είναι υποψήφιος για την προεδρία, πιστεύω πως είναι εκεί (στον αγώνα παιδί μου) μόνο και μόνο για ξεκάρφωμα και για τα μάτια του κόσμου; Δεν μου φαίνεται οτι αγωνίζεται και πολύ για την προεδρία και έχω την αίσθηση πως γίνεται απλά και μόνο για να υπάρχει και ένα ακόμη άτομο που διεκδικεί το αξίωμα, μόνο και μόνο, για να μην είναι μόνοι τους.
Έχω άδικο;

4 σχόλια:

dia είπε...

Όχι αγαπητέ μου δεν έχεις άδικο.
Γι' αυτόν τον λόγο μπήκε ο Σκανδαλίδης υποψήφιος.
Για το ξεκάρφωμα για τα μάτια του κόσμου.. για να ξεφύγει και λίγο το ΠΑΣΟΚ από την διαδοχή του "βασιλέα" συγγνώμη προέδρου ήθελα να πω.Να μας δείξει ότι ως δημοκρατικό κόμμα έχει δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής του προέδρου του και όχι απλά μια διαδοχή αρχηγού.
Το 2000 έφυγε ο Κώστας και μας "έβαλε" τον Γιωργάκη, το 2007 δεν θέλουν άλλο τον Γιωργάκη και θέλουν να ανεβάσουν τον Ευάγγελο, που εκτός των άλλων θέλει (και απαιτεί) να χρηστεί και αυτός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ο Γιωργάκης πείσμωσε μουλάρωσε και είπε δυναμικά (ίσως για πρώτη φορά) ΟΧΙ !!! δεν φεύγω.
Οπότε και οι φωστήρες του κινήματος αποφάσισαν να βάλουν και έναν τρίτο στην παρέα τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ήπιος (στα εσωκομματικά πλαίσια) και ενωτικός όπως πάντα μήπως και το σώσουν το κίνημα γιατί ο Ευάγγελος πηρε φόρα....

Grigsgr είπε...

Χαίρομαι που δεν το βλέπω μόνο εγώ καθώς απο την πρώτη στιγμή είναι ολοφάνερο.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον, να πηγαίνεις πιο συχνά στο σπίτι των γονέων σου, θα γίνει τίποτα συνταρακτικό και θάσαι ο μόνος που δεν θα έχει πάρει χαμπάρι.

Δεύτερον, ο Σκανδαλίδης θα διαπραγματευτεί και με τους δύο συνυποψήφιους κάποια σημαντική θέση που θα του δώσουν, όταν στο δεύτερο γύρο (ή και πριν) αποσυρθεί και στείλει τους "δικούς του" εκεί που θα του τάξουν. Ξοδεύει, κουράζεται και περιμένει κάποιο όφελος.

Grigsgr είπε...

χα βρε ανώνυμε. έχεις ένα δίκιο ρώρα που το λεμε.