Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Για εσένα!!!

Αυτό το κείμενο, είναι για εσένα που ξέρω πως δεν διαβάζεις το ιστολόγιό μου. Δεν το διαβάζεις αλλά δεν με ενοχλεί. Σ'ευχαριστώ. Μην αναρωτηθείς για τί. Ξέρεις πολύ καλά. Φορές φορές σου γράφω. Γράφω αυτά που νιώθω. Αυτά που θέλω να σου πω. Αυτά που με κρατάνε κοντά σου. Όπως και το παρακάτω.

Το κύμα έσκαγε πάνω στις πέτρες. Ξαφνικά έκανε πολύ φασαρία η θάλασσα.

Δεν ξέρω τι γίνεται. Τα πάντα μου θυμίζουν εκείνη τη μέρα. Εκείνη τη μέρα που σε είχα δίπλα μου. Που σε κοιτούσα να μου χαμογελάς και ξεχνούσα τα πάντα. Τότε που ήταν η πρώτη φορά που σε άγγιζα, που σε φιλούσα, που το σώμα μου ποθούσε το δικό σου.

Δεν σε χόρτασα, ήταν όμως αρκετό για να νιώσω ξανά τώρα που φεύγω το πόσο μου λείπεις. Η θάλασσα με επηρρεάζει μάλλον. Με φέρνει κοντά σου και με απομακρύνει.

Ξέρω ότι μου λείπεις. Γνωρίζω πως σε λίγες μέρες θα σε έχω κοντά μου.

Λέξεις, φράσεις, νοήματα, έννοιες. Πίξελ στην οθόνη του κινητού μου. Ένα κείμενο ακόμη, με αφορμή εσένα. Συναισθήματα συγκεχυμένα.

Ξέρω τι θέλω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με κάνει να σε θέλω τόσο πολύ. Θέλω όμως να το ανακαλύψω. Μαζί σου!!!


Έφυγα απο την Κω και σε σκεφτόμουν. Ήθελα να έρθω να σε βρώ και να σε κρατώ αγκαλιά όλο το βράδυ. Ένιωθα πως κάτι άφηνα πίσω μου, όμως σε είχα στο μυαλό μου συνέχεια. Ήσουν μαζί μου. Να προσέχεις και να με σκέφτεσαι.

2 σχόλια:

kat. είπε...

με συγκίνησες!! αλήθεια!

Grigsgr είπε...

kat. μου χαίρομαι που μπορώ και σε αγγίζω - απο οτι καταλαβαίνω - με αυτά που γράφω. σ'ευχαριστώ πολύ.