Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007

Εξεταστική ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Πότε; ---> Ιούνιος 2007 (27/6)

Τι; ---> Εξεταστική χειμερινού εξαμήνου έτους 2006-2007 (αυτή που χάθηκε λόγω καταλήψεων ρε συ. Τίποτα δεν καταλαβαίνεις πλέον... πω πω)

Τι έγινε;
---> Κλειστά λόγω καύσωνα


Ναι κυρίες και κύριοι. Μετά απο μερικές μέρες, ανανεώνω και το blog μου με φρέσκα νέα. Ανακοίνωση η οποία πρέπει να έχει βγεί απο εχτές στο ΤΕΙ (δεν πέρνω και όρκο) και εγώ την είδα σήμερα που πήγα - και καλά - να γράψω. Τα μαθήματα απο τις 8:30 μέχρι τις 10:30 θα δωθούν κανονικά, τα υπόλοιπα αναβάλονται λόγω καύσωνα. Καλημέρα σας.

Τρομερό δεν είναι; Να φεύγεις απο τη Θεσσαλονίκη με 35 βαθμούς, να πας στη Σίνδο μέσα σε ενα αστικό λεωφορείο που, τον κλιματισμό τον παρατηρεί στα άλλα λεωφορεία και να μην γράφεις. Μπράβο στο ΤΕΙ-Θ.

Και επειδή και η αναβολή έχει εικόνα σας την παραθέτω.


Καλά μπάνια να έχουμε. Παράλογε ακούς;;;;;;;;;;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κι αν δεν είχε καύσωνα, θα γράφατε τίποτα? Τον χειμώνα παρακολούθηση και το καλοκαίρι εξετάσεις; Μάλλον για πλάκα γίνονται...

Grigsgr είπε...

Ανώνυμε "φίλε μου"
αρχικά σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, όμως επίτρεψέ μου να σου πω το εξής. Ναι θα γράφαμε κάτι και γράφουμε κάτι.
Και αυτό στο λέω επειδή, και όταν θα βγούμε στη συνέχεια στην αγορά εργασίας (για δουλειά κοινώς) θα έχουμε τις θεωρητικές βάσεις ήδη, εξαιτίας ή λόγω του ΤΕΙ (τα υπόλοιπα τεχνικά και μπλά μπλά μπλά είναι σίγουρο οτι θα τα μάθεις εξασκώντας αυτό που σπούδασες) και έτσι θα αποδώσουμε πιο πολύ ή πιο άμεσα.
Αλλιώς με τη λογική που σχολιάζεις εσύ, θα έπρεπε πριν κάνουμε οτιδήποτε να ανατρέχαμε στα συγκεκριμένα εξάμηνα που είχαμε κάνει εκείνο το μάθημα για να πάρουμε την όσο το δυνατόν σωστότερη απόφαση μπορούμε απλά και μόνο επειδή αυτό στο οποίο θα χρειάζεται να απαντήσουμε θα είναι κάτι που κάναμε πριν απο πολύ καιρό, και μας ζητείται να το εφαρμόσουμε τώρα. Αν έχεις διαβάσει και ξέρεις τι κάνεις, όποτε και να δώσεις με μια καλή επανάληψη όλα τα καταφέρνεις.

Ανώνυμος είπε...

hi there
se poio tmima tou tei eisai?

Grigsgr είπε...

Καλημέρα και σε εσένα ανώνυμε "φίλε μου" που δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος ή άλλος απο τον πιο πάνω ανώνυμο.
Θα σου απαντήσω στο μήνυμά σου μόλις μου στείλεις επώνυμο μήνυμα. Θα σου πω πάντως τη σχολή. Είμαι στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας (ΣΔΟ).
:)