Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Inattendu


Η ομορφιά της ζωής είναι πως εκεί που δεν το περιμένεις θα σου κάνει ένα δώρο που θα σε ξαφνιάσει και θα σε εκπλήξει. Είσαι έτοιμος να το δεχτείς; Χαμογέλα και άνοιξε το χαρτί προσεκτικά μην το σκίσεις. Το περιτύλιγμα μερικές φορές είναι αυτό που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον για να δεις το περιεχόμενο. Άνοιξε το προσεκτικά και δες τι έχει μέσα. Καλή απόλαυση.

11 σχόλια:

par...alogos είπε...

Καλά αυτό.
Πες μου αν ΔΕΝ σου έρθει το δώρο τι κάνουμε;

Ploutwnios είπε...

Το θέμα είναι να μη κρύβεται καμιά βόμβα κάτω από το περιτύλιγμα...

Grigsgr είπε...

@ Paralogos
Υπομονή αγαπητέ μου. Υπομονή. Πάντα σου το στέλνει, αν δεν το καταλάβεις όμως; Ποιος φταίει;

@ Ploutwnios
πάντα ο ίδιο πλούτο. χα χα. Αν κρύβεται βόμβα το βλέπεις, σηκώνεσαι, αρπάζεις το κουτί (η αγωνία κορυφώνεται) και τρέχεις, τρέχεις, τρέχεις, τρέχεις, φτάνεις στο παράθυρο και το πετάς απο έξω να σκάσει στον αέρα. Και μπααααααααααμ. Έτσι γίνεται.

par...alogos είπε...

Φταίει αυτός που το έστειλε και δεν έγραφε πουθενά ότι είναι για μένα...

Grigsgr είπε...

Τελικά πάντα κάποιος άλλος φταίει...
χε χε

Ploutwnios είπε...

Μπα, καλέ μου Γρηγοράκη. Η τεχνολογία των εκρηκτικών έχει προχωρήσει πολύ. Είναι να μη σου κάτσει η φάση. Εσύ όμως δεν έχεις λόγους να φοβάσαι κάτι τέτοιο. Γιατί; Μα γιατί είσαι το πιο καλό παιδί της blogόσφαιρας (και σίγουρα όχι μόνο)!

Grigsgr είπε...

Τι θα κάνω με εσένα βρε plouto. Συνεχώς μου λες καλά λόγια. Έλα πες, τι θέλεις απο εμένα; Κάποια χάρη θα θέλεις. Χα Χα.
Πλάκα κάνω φυσικά. Σε ευχαριστώ πολύ ρε συ και χαίρομαι γι'αυτό που λες αν και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν δεν με γνωρίσεις απο κοντά. Πάντως για μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, ρώτα τη demy.
Αν θέλει να σου πει.

Ploutwnios είπε...

Και δεν είναι και ο χαρακτήρας μου να λέω εύκολα καλά λόγια... Θα το έχεις καταλάβει μάλλον από τις διάφορες φάσεις κυρίως στο demoblog...

Grigsgr είπε...

Χα χα.
Βρε μπας και... (που λέει και η "βραβείο καλύτερης κοπέλας για εκγύμναση του μπράτσου" γωγώ μαστροκώστα)

mad2luv είπε...

εμενα μου χρωστανε πολλααααα δωρα...τι κ αν δεν τα παρω...το περιτυλιγμα μπορει να σου κινει την περιεργεια αλλα δεν εχει καμια αξια...

Grigsgr είπε...

Το περιτύλιγμα έχει πάντα αξία. Εξάλλου μην ξεχνάς πως αυτό είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεσαι σε επαφή και πέρα απο αυτό είναι το πρώτο που σκίζεις ή ανοίγεις όμορφα για να δεις τι κρύβεται απο κάτω. Μην ξεχνάς πως σε κάθε δώρο που μας απογοητεύει (και το έχουμε υποστεί όλοι μας) χαμογελάς, λες ευχαριστώ πολύ είναι υπέροχο, το βάζεις στην άκρη και απλά δεν το ξαναχρησιμοποιείς. Έτσι πάνε αυτά. Αλλά (για εμένα τουλάχιστον) το περιτύλιγμα έχει σημασία και προσπαθώ όσο μπορώ να το διατηρώ σε καλή κατάσταση.