Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Ζητάω τη βοήθειά σας για τις φωτιές

Θέλω να ζητήσω απο όσους γνωρίζουν καλά τα δάση της χώρας μας (όσα απέμειναν πλέον) να με βοηθήσουν να καταρτίσουμε ένα χάρτη με αυτά που έμειναν και ποια είναι καλύτερα και πιο εύκολα και πιο κερδοφόρα να καούν. Να βγάλουμε ένα χάρτη να βοηθήσουμε τους πυρομανείς και τους επιτήδειους της επόμενης χρονιάς να ξέρουν που πρέπει να κάνουν τι και να κανονίσουμε περίπου που θα χτυπήσει η ασύμετρη απειλή που θα επιτεθεί και πάλι στη χώρα.
Γιατί μην ξεχνιόμαστε κάποια πράγματα έρχονται και παρέρχονται μεν αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.
Μετά απο τη δημιουργία αυτού του σχεδίου δράσης, θα το δώσουμε στην κυβέρνηση να μας πει ποια κομμάτια δάσους θέλει να αποχαρακτηρίσει για να γίνουν μπετόν είτε, να "αναπτυχθούν" τουριστικά προς όφελος των πολιτών και σε συνδυασμό με αυτά τα δύο θα βγάλουμε το χάρτη-οδηγία για το που μπορούν να κάψουν οι εμπρηστές-επιτήδειοι-πυρομανείς (σαν τη τζούλια αλεξανδράτου είναι κι αυτοί. Ένας άνθρωπος, πολλές ιδιότητες)
Θα κάνουμε γραφικά, γραφήματα, πίνακες αποτίμησης κερδών, πίνακες αποζημιώσεων, θα βγάλουμε τη διαφορα και θα δούμε αν θα υπάρχει κέρδος απο μια τέτοια κίνηση (μην την κάνουμε και άδικα).

Και απο μεριάς μου λοιπόν να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που κάνουν το πράσινο μπετόν καθώς το μπετόν δεν καίγεται αρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

3 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω αναφορικα με τον χαρτη...
Παντως οι οικοπεδοφαγοι κανουν πολυ καλη δουλεια!!!!

Pan είπε...

Το μόνο που εγώ μπορώ να κάνω είναι να αναρτήσω την πρότασή σου στο μπλόγκ μου, εφόσον το θές. Ίσως κάποιος που μπορεί να βοηθήσει την δει μέσω αυτού.

Α ρε Πρέζα τεράστιε!

Grigsgr είπε...

Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει διαφορετικά pan.
:)
thanks