Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2007

Online Again

Να'μαι πάλι πίσω. Μετά απο μια μικρή διακοπή λόγω ανωτέρας βίας. Σας έλλειψα βρέ;
Λόγω προβλημάτων επειδή άλλαξα τηλεπικοινωνιακό πάροχο και μπήκα σε ιδιόκτηκο δίκτυο εκτός ΟΤΕ είχα αυτά τα μικρά προβληματάκια τα οποία ευτυχώς έχουν λυθεί (σχεδόν).

Πάμε τώρα να σχολιάσουμε και να πούμε.
Αρχικά να πώ για το δρώμενο που θα γινόταν στις 12 στη γειτονιά μου με αυτούς που θα κάναν grafiti. Το αποτέλεσμα είναι μια ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ (συγνώμη κι όλα). Καλή η σκέψη του δήμου αλλά έλεος. Τι είναι αυτό το πράγμα. Για τα υπόλοιπα dj set κλπ δεν ξέρω καθώς δεν ήμουν στη γειτονιά μου εκείνη την ώρα.

Για τις εκλογές δεν θα πω κάτι. Ότι ήταν να γίνει έγινε. Πιστεύω οτι πρέπει να είναι καλό το οτι μπήκε και άλλο κόμα στη βουλή (ΛΑ.Ο.Σ) θα το δούμε στην πράξη.

Απο εκεί και πέρα. Μετά απο πολύ καιρό είχα εμπειρία και πάλι με τον ΟΣΕ. Τον αγαπημένο μας ΟΣΕ. Μια τρομερή εταιρία. Πρότυπο.

Το οτι ο ΟΣΕ ξεκίνησε προαστιακό και στη Θεσσαλονίκη το γνωρίζετε; Βέβαια, βέβαια, πηγαίνει μέχρι τας Σέρρας και μέχρι τη Λάρισα.
Βέβαια, βέβαια. Γιατί σου λέει, η κιουρία εκ Θεσσαλονίκης δεν μπορεί χωρίς τον προαστιακό της. Τον είχε και πρίν και δεν μπορεί πλέον. Τέλος πάντων. Ας πούμε οτι είναι καλό που μπήκε, που εγώ δηλαδή δεν κατάλαβα ποια η χρησιμότητά του. Άλλαξαν τα δρομολόγια όλα ΠΑΛΙ και έχουν τρελές καθυστερήσεις πάλι. Καλώς ορίσατε σε μια καινούργια εποχή. Στην εποχή που ο ΟΣΕ μας θυμίζει το παρελθόν. Ναί, είναι η νέα εποχή στις σιδηροδρομικές επικοινωνίες. Ε, ρε σκότωμα που θέλουν όλοι. Τι μπέρδεμα έχει να πέσει με τα εισιτήρια στους σταθμούς που δεν λειτουργούν και το τραίνο απλά σταματά να αφήσει και να πάρει κόσμο. Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορεί να είστε κύριοι εκεί κάτω; Ανάθεμα το σχεδιασμό σας γαμώτι.

Αλλά, εσείς ταλαιπωρήστε...

10 σχόλια:

Ploutwnios είπε...

Καλώς το παιδί μας!

Grigsgr είπε...

Καλώς σας βρήκα.

B@bis είπε...

Δεν λέω πως έχεις άδικο αλλά ίιιιισως αγγίζεις ελάχιστα τα όρια του μηδενισμού.

Γίνεται μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού η οποία όμως εάν θέλουμε να πετύχει πρέπει να υποστούμε και το ανάλογο τίμημα.

Και εφόσον αυτή τη φορά αποφάσισαν να εκσυγχρονίσουν τον Ο.Σ.Ε μέσα στο πρόγραμμα είναι μερικές καθυστερήσεις. Κάτι παρόμοιο παρατηρούμε και εντός των τειχών της πόλεώς μας της Θεσσαλονίκης με τα έργα του μετρό.

Τόσα χρόνα όλοι μας ζητούσαμε το μετρο που μας είχαν υποσχεθεί και που θα έδινε μια τεράστια ανάσα στο κυκλοφοριακό της πόλης. Η Θεσσαλονίκη λοιπόν ώς τότε θα είναι μεταμορφωμένη σε ένα απέραντο εργοτάξιο περιμένοντας να πάρει μια γερή ανάσα.

Όσο αφορά την εισδοχή του ΛΑ.Ο.Σ στο Κοινοβούλιο θα δείξει όπως είπες το μέλλον αν η επιλογή του 3,72% του ελληνικού λάου ήταν σωστή ή λάθος.

Καλώς όρισες λοιπόν και κάνε κιάλλα posts για να τα σχολιάζουμε :P

B@bis είπε...

Άν δεν με κατάλαβες, ο Μπάμπης είμαι.

Grigsgr είπε...

salta kai...(ξέρεις εσύ)

όσο για το μηδενιστής που είπες. Χρησιμοποιώ τον ΟΣΕ εδώ και χρόνια. πρίν ξεκινήσει ο προαστιακός (που ανάθεμα το που θα εξυπηρετήσει ακριβώς) δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση εκτός απο 2 συγκεκριμένα δρομολόγια που ήταν στάνταρ αυτό. Τώρα με τον προαστικό ξαφνικά ξεκίνησαν πάλι οι καθυστερήσεις.
Όχι δεν θέλω να υποστώ καμία συνέπεια απο τίποτα. Θέλω ο ΟΣΕ να λειτουργεί στην προ προαστιακού (στη Θεσσαλονίκη) κατάσταση. Άσε που δεν αλλάζει κάτι εδώ επάνω. Άλλο στην Αθήνα. Εδώ δεν υπάρχει καμία διαφορά. Στις ίδιες γραμμές, στις ίδιες διαδρομές. Δεν δημιουργήθηκε κάτι καινούργιο.

Φίλτατε μπάμπη.

just..living!!! είπε...

Online again λοιπόν άν και εγώ τώρα σε βρήκα, οπότε καλώς σε βρήκα..!!!

Ανωτέρα βία..???χμμμ...
Θεσσαλονίκη λοιπόν, πανέμορφη πόλη!

:-)

Grigsgr είπε...

Καλώς μας βρήκες λοιπόν Just...living.
Και ελπίζω να σου αρέσει αυτήν η μικρή γωνιά του ιστού. Σε ευχαριστώ για την επίσκεψη και επίτρεψέ μου να σε προσθέσω στα Links μου επειδή μου αρέσουν τα κείμενά σου.

MTdoggie είπε...

καλη επιστροφη!!οπως θα εχεις δει δεν εχασες τιποτα σπουδαιο απο τον μπλογκοσμο μιας και το θεμα που επικρατει αυτες τις μερες ειναι οι εκλογες. οσο για τον ΟΣΕ δεν εχω προσωπικη αποψη καθοτι εν Αθηναις αλλα το οτι θα γινοταν μπ....λο ηταν αναμενομενο αφου ζουμε στην Ελλαδιτσα!!!

just..living!!! είπε...

@ Grigsgr

χχχ Να σου επιτρέψω να με βάλεις στα links σου.?.??τς τς τς..

χχχ πλακίτσα κάνω φυσικά!Χαίρομαι πάρα πολύ..!!!

Υγ Όσοβ αφορά αυτή τη γωνάι, αρχίζω και τη μαθαίνω και μου αρέσειαυτό.. :-)

Grigsgr είπε...

@mtdoggie
Ναι το καταλαβαίνω και το βλέπω οτι δεν έχασα και πολλά όμως υπάρχουν πάντα πράγματα που ανακαλύπτεις καθώς ψάχνεις. :)

@just..living
ελπίζω όντως να σου αρέσει και να σχολιάζεις οτι βρίσκεις αντίθετο με τα δικά σου πιστεύω και αντιλαμβάνομαι

Καλώς όρισες λοιπόν.