Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

It's begining to look a lot like christmas... | Children voices...

November in Thessaloniki.
A beautiful city, warm people, joyful, pretty. The city in the dawn of this month has found herself geting ready for christmas.
A warm and pleasant feeling is spreading all over town slowly.
Everywhere you go you see these little ligths spreading their "thoughts" also.
Beautiful nights, Beautiful people,
Hand in hand, walking by on the road, reading newspaper, kissing each other
and others laughing with their heart.
Hear my wish oh santa, don't let me be the one who is not going to laugh this year. Make me laugh like children do. Let me be as happy as they are. Nothing to bother me, no thoughts, no problems, just me and myself. Taking walks, finding out new places, talking to people, having sex, enjoying my life.
Give me your best this year, oh santa.
Do you hear me Santa Claus?

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i m not the santa but i read your wish and i m not far from his village, so if he doesnt hear you i can give him your msg. But it would be also my pleasure to try my best and do as much as i can about your wish and about you.

kiss
from the cold north

Vass είπε...

Αααα,,, εκείνα τα βραδινά φώτα, εκείνα τα λαμπάκια πάνω στα δέντρα μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο. Αλλά κι ο Νοέμβριος με την ψιλή βροχή καμιά φορά για μέρες, που φουσκώνει αργά τους τοίχους στις παλιές πολυκατοικίες στην Εγνατία ή στην Κασσάνδρου. Από ευγνωμοσύνη για την ενθύμιση, θα πω κι εγώ στον Σάντα, τον Άι Βασίλη, να μην ξεχάσει τον μποναμά σου.

kat. είπε...

i hate u..

Grigsgr είπε...

@ Vas
Οι όμορφες εικόνες δεν σταματούν εκεί. Τα φώτα στο βασιλικό θέατρο όπως είπες, η βροχή του νοεμβρίου, οι πολυκατοικίες χωμένες και χαμένες μέσα στην ομίχλη. Το τοπίο με τα λαμπάκια που φαίνονται σαν πηγολαμπίδες μέσα στο νυχτερινό ουρανό και στο τοπίο της πόλης.Το δέντρο στην αριστοτέλους, οι χαμογελαστοί άνθρωποι που κυκλοφορούν παντού γύρω σου. Ζευγαράκια που βγαίνουν για βόλτες. Κοριτσοπαρέες που τρέχουν απο βιτρίνα σε βιτρίνα και θαυμάζουν τα όμορφα στολίδια, οι μυρωδιές απο τα γλυκά, τα παιδιά που παίζουν στη φάτνη του δέντρου της αριστοτέλους. Οι γειτονιές και οι εικόνες. Οι μουσικές και οι αιισθήσεις. Ένας ζεστός καφές και ένα γλυκό χαμόγελο. Μια αγκαλιά και τίποτα άλλο. Φιλιά κάτω απο το δέντρο και το αστέρι να λάμπει. Η ομίχλη και η βροχή. Το κρύο και ο αέρας. Η ζεστασία στην καρδιά. Όλα αυτά είναι κάποια απο αυτά που ζείς. Όμορφες στιγμές μοναδικές απολαύσεις.
Να είσαι καλά φίλε μου.

@kat.
Γιατί με μισείς ρε κατ; :(
Εγώ σε αγαπώ και σε προσκαλώ να έρθεις στην πόλη. Σύντομα ανεβάζω και την χριστουγεννιάτικη λίστα τραγουδιών μου στο ιστολόγιο για να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά.
Σε φιλώ.