Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Ο κήπος της Εδέμ @ Μαρούσι


Θα μιλήσουμε για κάτι που απο το όνομα σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μεταφερθείς σε ένα παραδεισένιο μέρος. Θα αναφερθούμε λοιπόν στον Κήπο της Εδέμ. Ένα μαγαζί του οποίου η κουζίνα θα σου προσφέρει γευστικές απολαύσεις Λιβανέζικες. 

Δεν θα έλεγα ότι το μαγαζί έχει κάτι το ιδιαίτερο για να σε τραβήξει εκτός απο την κουζίνα του η οποία είναι ωραία (αν δεν σου αρέσουν οι εν λόγω γεύσεις δεν θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα) και επίσης την αρκετά φιλική εξυπηρέτησή του. Είναι αρκετά μεγάλο και ευρύχωρο και θα νιώθεις άνετα. Είναι απο εκείνα τα μαγαζιά που δεν σε πνίγουν έχοντας τόσο έντονη διακόσμηση ή τόσα πολλά καθίσματα που δεν μπορείς να περάσεις. 

Η εξυπηρέτηση που εμείς βιώσαμε ήταν πολύ ευγενική, πολύ φιλική και επίσης ήταν αρκετά ευχάριστη. Διακριτική, προσεκτική, ευχάριστη, διαθέσιμη. Αυτές είναι οι εντυπώσεις συνολικά.

Παραγγείλαμε φαγητά που είναι αρκετά γνώριμα σε εμάς γευστικά αλλά ήταν με μπαχαρικά και γεύσεις απο την δική τους περιοχή. Στο τραπέζι μας λοιπόν έφτασε:

Σαλάτα. Νομίζω είχε μέσα ταμπουλέ, μαρούλι, είχε ένα μυρωδικό του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι αλλά ήταν πολύ έντονο και ντομάτα. Αρκετά δροσερή σαλάτα, αρκετά νόστιμη και διαφορετική (λόγω του μυρωδικού που δεν θυμάμαι).

Ρύζι το οποίο έιχε ξηρούς καρπούς και σταφίδες (και κάτι άλλο). Ήταν ωραίο και επίσης νόστιμο.


Σουβλάκι κοτόπουλο συνοδευόμενο απο ρύζι, σαλάτα, πίκλες, μια ψητή ντομάτα και μια πολύ ωραία σάλτσα (σως) γιαουρτιού. Εγώ νομίζω πως απο το εν λόγω πιάτο που δοκίμασα αρέστηκα περισσότερο στο γιαούρτι. Τα σουβλάκια ήταν ωραία επίσης. 


Κεμπάπ


Γενικότερα είναι ένας χώρος που θα σου συνέστηνα να επισκεφθείς. Εάν σου αρέσει να δοκιμάζεις διαφορετικές γεύσεις, είναι απο αυτούς που θα το ευχαριστηθείς. Εάν θέλεις να έχεις καλή εξυπηρέτηση, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς. Εγώ σίγουρα θα ξαναπήγαινα. 


Το μαγαζί θα το βρείς:
Περικλέους 24, Μαρούσι
τηλ: 2106146808

Φάε και να μου πεις την άποψή σου αλλά, να είσαι προετοιμασμένος. Εάν δεν σου αρέσουν οι γεύσεις των εκεί περιοχών (γεύσεις ανατολής εννοώ) ας είσαι λίγο προετοιμασμένος. Μην το καταδικάσεις. Έχει ωραίο φαγητό.

Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο εμένα (grigsgr) με το Sony Xperia Z. Όλες οι απόψεις και γνώμες είναι προσωπικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: