Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Μυκηνών Γωνία @ Κεραμεικός

Πεντανόστιμο φαγητό σε μια απο τις πιο απόσμενες (για εμένα) γωνιές της Αθήνας. Στον Κεραμεικό, σε ένα δρόμο που δεν περίμενα να έχει κάτι περισσότερο απο πολυκατοικίες. Το εντοπίσαμε καταλάθος, πεινούσαμε και είχαμε να πάμε θέατρο εκείνη την ημέρα οπότε σκεφτήκαμε να καθίσουμε να το τιμήσουμε. Αναφέρομαι για το Μυκηνών Γωνία, το οποίο βρίσκεται σε ένα δρόμο που πιο πολύ τον έχεις για να είναι γεμάτος με οικόπεδα για πάρκινγκ παρά για μαγαζιά που πειράζουν τον ουρανίσκο σου με τις ωραίες γεύσεις τους.
Καθίσαμε έξω μιας και μπροστά απο την είσοδο του καταστήματος έχει μια μικρή πλατεία και ήταν ωραία και ήσυχα. Παραγγείλαμε και ξεκινήσαμε να απολαμβάνουμε. Δροσερό, γευστικό, απολαυστικό φαγητό. Εξυπηρέτηση ούτε θα σε τρελάνει ούτε θα σε απογοητεύσει. Είναι απλώς καλή. Περιβάλλον ωραίο αν και είναι πολύ παρεΐστικο οπότε σου συστήνω να πας με παρέα για να περάσετε ακόμη καλύτερα.

Παραγγείλαμε τα εξής:

Κλασσικά σαλάτα, και κλασσικά αν έχει ντάκο με ντομάτα και τυρί, για κάποιο λόγο το μάτι και η όρεξη πάει σε αυτό!!! Ήταν κι εδώ πολύ δροσερό και πολύ γευστικό. Μας άρεσε.Περάσαμε σε ένα πιάτο με μελιτζάνα και τυρί και ντομάτα. Ωραίο ήταν αλλά για κάποιο λόγο η μελιτζάνα δεν φαινόταν πολύ στη γεύση. Υπήρχαν σημεία αλλά κυρίως ήταν αφανής ήρωας η μελιτζάνα.


Κλασσικά πατάτες.


Εννοείται πως εφόσον υπήρχε στον κατάλογο, έφτασε και στο τραπέζι μας. Μιλάω για τη φάβα. Ήταν ωραία.


Ολοκληρώσαμε την παραγγελία με μια ποικιλία απο κρεατικά η οποία ήταν αρκετά γευστική και μας άρεσε πολύ. Λουκάνικα, μπριζολάκια και μπιφτεκάκια. Πολύ ωραία ήταν.Ήταν ένα ωραίο μαγαζί, περάσαμε καλά και φάγαμε επίσης καλύτερα. Σίγουρα το συστήνω γιατί είναι μια έκπληξη στον Κεραμεικό και θα σας αρέσει. Είναι αυτό που δεν περιμένεις απο την εν λόγω περιοχή. Να πάτε και να μου πείτε τι πιστεύετε και πως σας φάνηκε. 

Θα το βρείτε:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 97 , Αθήνα
Θα επικοινωνήσετε μαζί τους:210342 2377


Όλες οι φωτογραφίες είναι δικές μου (grigsgr) και έχουν τραβηχτεί με το Sony Xperia Z1. Τυχόν αναδημοσίευση παρακαλώ πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: