Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Bubble Tale @ Αιόλου, Αθήνα.

Τι λέτε να μιλήσουμε για φούσκες και ιστορίες; Ιστορίες γλυκές, διαφορετικές και σίγουρα όχι με άσχημο τέλος. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το Bubble Tales.Είναι ένα κατάστημα επι της αιόλου, σχεδόν γωνία με ερμού. Εκεί θα βρείς κάποια γλυκά και αρκετά είδη τσάι με γεύσεις φούσκες οι οποίες σκάνε στο στόμα σου για να χαρίσουν στη γλώσσα σου στιγμές αλλαγής!


Θα βρείς μπουκιές απο γλυκά όπως πάβλοβα, κέικ, βάσεις ζύμης γεμιστές με νουτέλα κ.α. Θα σου αρέσουν τα γλυκά είναι σίγουρο και ίσως να σου αρέσει που είναι μπουκιές και όχι μεγάλες ατομικές μερίδες. Φυσικά δεν μπορείς παρά να παρατηρήσεις και να ρωτήσεις και να μάθεις για αυτές τις μικρές δώσεις χυμών φρούτων. Θα το δεις κι αυτό εκεί, να σε περιμένει. Το εν λόγω κατάστημα λοιπόν, έχει την εξής λογική. Προσφέρει χυμούς φρούτων σε φυτική μεμβράνη απο 12+ γεύσεις οι οποίοι συνδυάζονται κατά βάση με τσάι μαύρο, πράσινο ή κόκκινο (λέγε με Bubble Tea). Υπάρχουν και κάποιες παραλλαγές που μπορεί να κάνει κάποιος με φρέσκο γιαούρτι, γάλα ή σοκολάτα.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο το τσάι οπότε δεν ξέρω με τα υπόλοιπα πως είναι. Ξέρω σίγουρα ότι μου άρεσε πολύ το σημείο και ειδικά αν το επισκεφτείς κανένα βραδάκι καλοκαιριού που θα είναι και ήρεμα, χαλαρά και δροσερά, θα σου αρέσει πολύ και θα το ευχαριστηθείς κι εσύ. Να δοκιμάσεις σίγουρα και κάποια απο τα γλυκά, μην μείνεις μόνο στις φούσκες γιατί έχει πολλά ωραία πράγματα. 

Τι θα σου αρέσει σίγουρα απο το μαγαζί; Θα βρείς αρκετά δεκτικούς και αρκετά ευγενικούς και χαρούμενους τους ιδιοκτήτες, θα σου αρέσει πολύ ο χώρος που είναι παιχνιδιάρικος και γουστόζικος και επίσης θα σου αρέσει και η βιτρίνα! 
Τι δεν θα σου αρέσει. Χμμμμμ... Ίσως να σκεφτείς ότι τα γλυκά θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο φτηνά. 

Έχει πολύ καλές τιμές και δεν νομίζω ότι θα μπείς και δεν θα πάρεις κάτι. Είναι σίγουρα μια πρόταση που σου συστήνω.

Και για να μην νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω με τις τιμές, πάρε μια γεύση απο τον κατάλογό τους!!!


Εμείς όπως γίνεται κατανοητό επισκεφθήκαμε το κατάστημα του κεντρου. Έχει καταστήματα και σε άλλα σημεία στην Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ενημερωθείς απο εδώ.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι όλες τραβηγμένες απο εμένα (grigsgr) με το Sony Xperia Z1 και εάν κάποιος θελήσει να τις χρησιμοποιήσει πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: