Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης 2007-2008

'Αντε και καλή μας αρχή.
Οι βροχές έκαναν την εμφάνισή τους. Και δεν μιλάμε απλά για βροχές, μιλάμε για κατακλυσμό. Έχει απο εχτές το βράδυ που βρέχει και ρίχνει και καλή βροχή. Δρόμοι γεμίσανε νερά, η κίνηση έγινε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ανυπόφορη και όλα αυτά τα κλασσικά. Αλλά μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο αυτά. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε μαθήματα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Αυτήν είναι η εικόνα που επικρατούσε σήμερα σε μια απο τις αίθουσες που κάναμε μάθημα. Και φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα. Το ΤΕΙ μπάζει απο παντού. Ευτυχώς δεν πλημμύρισε ολόκληρο πάλι. Με άλλες βροχές παλιότερα είχανε καταστραφεί εξοπλισμοί, εργασίες και πολλά ακόμη. Τυχεροί είμαστε αυτή τη φορά. Τι να κάνουμε όμως. Θα λυθεί και αυτό κάποια στιγμή (λογικά).
Για όσους είναι Ζ εξάμηνο η εξής φωτογραφία είναι το Πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου 2007-2008. Εξάμηνο σπουδών Ζ. Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης.

5 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Δυστυχως αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενεις!!!

kat. είπε...

οτι και να γράψεις δεν θα μου αλλάξεις την εντύπωση που έχω για την θεσσαλονικούλα!!

MTdoggie είπε...

καλα εισαι σε φανταστικο ΤΕΙ.τελεια μαθηματα, καλη αρχη!!

Grigsgr είπε...

@ ΠΡΕΖΑTV
έτσι είναι αυτά. μόνο που οι καλύτερες οικογένειες τα διορθώνουν. στη συγκεκιρμένη "οικογένεια" απλά δεν κάνουν τίποτα.

@kat.
δεν είπα οτι προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη καθώς επίσης δεν είπα ποτέ οτι το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της πόλης. ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

@mtdoggie
σε ευχαριστώ πολύ και για τα δύο.

B@bis είπε...

Tis ptaiei?