Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2007

Sugar Angel --> Thessaloniki

Αυτό το άρθρο θα είναι μόνο με φωτογραφίες. Δεν πιστεύω οτι μπορεί κάποιος να περιγράψει καλύτερα τον Τάκη Ζαχαράτο απο τις ίδιες τις φωτογραφίες και απο τις ίδιες του τις παραστάσεις.
Κυριακή βράδυ, ώρα 21:30 ξεκινούσε η παράσταση. Το μόνο που θα πω είναι πως 3 1/2 ώρες "χτυπιόμουν" στην πίστα απο το γέλιο. Ειλικρινά. Τίποτα άλλο. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο ΦΙΞ Σκηνή. Καλή απόλαυση.


Αυτήν είναι η τελευταία φωτογραφία της παράστασης. Η πιο πάνω έχει τραβηχτεί με μεγάλη διαφορά ώρα καθώς πλέον δεν μπορούσα να τραβάω άλλες φωτογραφίες απο το γέλιο και απο την απόλαυση. Με χαρά σας τις παρουσιάζω.


Θέλω να ζητήσω συγνώμη απο τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που πλαισιόνουν τον Τάκη Ζαχαράτο στην παράσταση αλλά δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Κυρίως ζητάω συγνώμη απο τις τρείς κοπελιές που είναι στη φωτογραφία στην αρχή και με τις ζαρτιέρες. Και απο τον κύριο που βλέπετε στις φωτό.

Να σημειώσω πως μαζί του είναι και η Όλγα Βενετσιάνου (αν θυμάμαι καλά). Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ είναι η συγκεκριμένη γυναίκα. Κατεβάστε την. Αυτά.
Σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: